MENU

Αυτό σημαίνει επιφυλακτικότητα, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους ιπποδρομιακούς αναλυτές που προσπαθούν να προσεγγίσουν, στοιχηματικά, τις κούρσες. Βέβαια, αυτό σημαίνει και πολύ υψηλές αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια και ιδίως στις κούρσες της Νοτίου Αφρικής που διεξάγεται και το παιχνίδι του τετραπλού.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στην 011 έχουμε ντεμπούτο για 2, 3, 4, 6, 9, οπότε, κλασικά, follow the money που θα αναδείξει κάποια από αυτά σε φαβορί της κούρσας.

Στην 012 η AEROBATIC (2) έχει πετύχει τον καλύτερο χρόνο σε ανώτερο όμιλο. Λογικά περιμένουμε να επιβεβαιώσει την ποιότητα της και να δικαιολογήσει την προτίμησή μας.

Στην 017 οι ίπποι 1, 3, 5 τερμάτισαν στο ίδιο ύψος στις 26/11/2016 σε κούρσα G3. Φαίνεται να υπερέχουν σημαντικά των υπολοίπων και ανάμεσά τους θα αναδειχθεί ο νικητής.

Στην 018 πολυπληθής όμιλος με 18 συμμετοχές κλάση G (7η) με νέους τζόκεϊ. Όπως είναι λογικό τα κάθε λογής προγνωστικά έχουν πολλά προβλήματα στην εκμαίευσή τους, αλλά, όποιος «βρει» την κούρσα θα έχει μεγάλα κέρδη.

Στην 031 ο ALFONSO MANANA (2) και ο RED ALERT (7) ξεχωρίζουν από τα τρεγμένα, ενώ κάνουν ντεμπούτο 1, 4, 5, 6. Προσοχή στον ESSENTIAL (6) που είναι παιδί του Πίβοταλ, αλλά, βέβαια και σε όποιο από τα πρωτοεμφανιζόμενα πάρει περισσότερο παιχνίδι.

Στην 034 ο HOT LICK (6) και η NOTHING COMPARES (2) είναι τα άλογα που ξεχωρίζουμε στον όμιλο και θεωρούμε πολύ πιθανό ότι μεταξύ τους θα δοθεί η μάχη για τη σημερινή νίκη.

Στην 035 πρόκειται για μια κούρσα 8 αλόγων από τα οποία τα 5 τρέχουν πρώτη φορά. Ισχύει και εδώ το follow the money. Από τα άλογα με συμμετοχές στα πόδια τους μοιάζουν να έχουν προβάδισμα το 7 και το 2. Με αυτή τη σειρά.

Στην 036 η DOSE (7) έχει την προτίμησή μας λόγω της μεγάλης σταθερότητας με την οποία διαγωνίζεται. Ερχεται από νίκη και ιππεύεται από πολύ καλό τζόκεϊ.

Στην 037 ο ανώτερος RETRIEVE (1) αναμένεται να το επιβεβαιώσει τον τίτλο του και μέσα στον στίβο. Είναι η Τρίτη μετά από μεγάλο ρεπό κούρσα του και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί πανέτοιμος.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

29 κούρσες για μεγάλες αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια