MENU

Ευτυχώς για όλους εμάς τους ψαγμένους, που δεν πιστεύουμε στον υπαρκτό σοσιαλισμό και στην ανεξαρτησία του sdna.gr βρέθηκε ένα τίμιο αγόρι σαν τα κρύα τα νερά να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο ακάματος Μανώλης Γαβαθιώτης, του οποίου η πένα παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο (όπως και το μαλλί του) έγραψε την Πέμπτη στο olympiacos24.gr: «Σας έχω νέα ενδιαφέροντα. Την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει σε λειτουργία ένα ακόμη αντιολυμπιακό site». Να τα λέμε και να τα γράφουμε αυτά γιατί έχει παραγίνει το κακό! Πιο πολλά αντιολυμπιακά site έχει η Ελλάδα, παρά Mikel. 

«Με μεγάλα ονόματα της “αντικειμενικής” δημοσιογραφίας στο δυναμικό του απ’ ό,τι ακούγεται στην πιάτσα, το χρηματοδοτεί ο κ. Ιβάν Σαββίδης, του Μπάουγκ. Ίσως με τον γνωστό κολλητό του, από την Νέα Φιλαδέλφεια. Καλή Αποτυχία». Πριν βιαστείτε να πείτε ότι αν ο Γαβαθιώτης δαγκώσει το πληκτρολόγιό του θα πάθει δηλητηρίαση σκεφτείτε ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα απ’ το να μην πετύχει ένα site! Να μην σου πετύχει η βαφή για παράδειγμα και αντί για μαλλί Ρεχάγκελ να σου προκύψει μαλλί Αντώνη Γλύκα! (Για το Δουκάκο το γράφω, όχι για το Μανώλη).

Παρασκευή πρωί ο έγκριτος δημοσιογράφος επανήλθε με νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις σκοτεινές δυνάμεις που κινούν τα νήματα του sdna.gr: «Διαβάζω τα ονόματα των δημοσιογράφων πού θα συνεργάζονται με το νέο αντιολυμπιακό site, αυτό πού λέγεται ότι χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης και ξεκινάει την άλλη εβδομάδα. Όλοι τους… διαλεγμένοι ένας ένας, σαν τις ελιές Ξενία! Όμως, πάλι κάποιοι … λείπουν. Ελπίζω να τους προσλάβει κι αυτούς, να συμπληρωθεί συνταγή και να δέσει η … πουτίγκα».

Γνωρίζοντας ότι το ρεπορτάζ Γαβαθιώτη είναι πιο έγκυρο και απ’ το koulouri πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Παπαθεοδώρου για να του ζητήσω αναπροσαρμογή συμβολαίου! Αν τα αφεντικά μου είναι ο Ιβάν, ο «τίγρης» και ο «Αλαφού» (κάπου τον πήρε και αυτόν το μάτι μου) τότε μ’ έπιασε Κότσο. Λιγότερα από όσα βγάζει ο γείτονας του Κομπότη μου πρότεινε ο αλήτης. 

Η απάντηση του «Παπ» ήταν άμεση. Μου έστειλε στο μέιλ ένα δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» το οποίο έδινε άλλη διάσταση στο θέμα του ιδιοκτήτη του www.sdna.gr: «Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από τη χρηματοδότηση του project βρίσκεται ο Κατσούλας». Μου κόπηκαν τα πόδια!

Στην ομορφιά του Ασπρούλια σας το ορκίζομαι δεν είχα ιδέα ότι θα δούλευα για τον Κατσούλα και τον Δημητροκάλη. Αν ήθελα άλλωστε να ζήσω επικίνδυνα θα γινόμουν ή μεζές για ανακόντα σαν τον Πολ Ροζόλι ή συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.   

Κι ενώ ήμουν έτοιμος να υποβάλω την παραίτηση μου και να φύγω πρόσφυγας στην Ινδία (ψάχνει αμυντικό χαφ η Pune FC) με πλησίασε ο Σταμάτης Γαρρής, μου ψιθύρισε ένα όνομα (μια ιστορία) και το πρόσωπό μου φωτίστηκε! Αν θες κι εσύ φίλε αναγνώστη να μάθεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του sdna.gr δες την παρακάτω φωτογραφία και άρχισε να μετράς εκατομμύρια! Ερχόμαστε καβάλα σε καμήλες… 

Ποιος κρύβεται πίσω από το www.sdna.gr; (Photo)