MENU

Το πρωτάθλημα. Άσε τώρα τα ευρωπαϊκά «απωθημένα» που λειτουργούν λόγω παράδοσης. Η πρόκριση σε βάρος της Μπρυζ κι ακόμα παραπέρα η διάκριση στην Ευρώπη απλά θα ανεβάσουν το ηθικό της εξέδρας και της ομάδας εν όψει πρωταθλήματος. Να βάλουμε από κάτω τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο στόχος.

Είναι, λοιπόν, σε θέση να κτυπήσει πρωτάθλημα αυτός ο Παναθηναϊκός. Να ποιο είναι το ζητούμενο. Τι είδαμε στο παιχνίδι της Λεωφόρου με την Ουντινέζε; Αφήνουμε στην άκρη το αποτέλεσμα. Ήταν ματς προετοιμασίας. Εν όψει πρωταθλήματος! Άρα μας είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα. Δεν βλέπουμε κανένα 1-2, που θα μπορούσε να ήταν 2-2 και 1-1 και 3-1 και 1-4 και 2-3.

Είδαμε ένα Παναθηναϊκό που δεν ελέγχει το παιχνίδι ακόμα κι όταν κρατάει τη μπάλλα. Είδαμε ένα Παναθηναϊκό ανίκανο να γίνεται κυρίαρχος του αγώνα ακόμα κι όταν ο αντίπαλος υποχωρεί. Είδαμε αυτό που βλέπουμε στον Παναθηναϊκό τις δύο προηγούμενες σαιζόν, επί Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός παίζει περισσότερο με τη μπάλλα στα πόδια, όμως όχι στο χώρο. Αυτή είναι η βασική αιτία που η ομάδα χάνει παιχνίδια. Που έχει απώλειες βαθμών , αδικαιολόγητα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ με τον Εσιέν, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟ