MENU

Το αφεντικό τρελάθηκε φίλοι μου! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Ισπανία ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ που θα ακουστεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ο πρόεδρος (αφού κόπασαν τα πανηγύρια για τους περιοριστικούς όρους, που με το σπαθί του κέρδισε) αποφάσισε να φέρει στο λιμάνι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων προκαλούν σοκ και δέος. 

Έτσι, μετά τον Καρίγιο, τον Ροναλντίνιο και τον Μπερμπάτοφ οι οποίοι μαθαίνουν ήδη απ’ το Σάββα ποιες εφημερίδες πρέπει να διαβάζουν και ποιες να κάνουν προσάναμμα στο τζάκι, ο πρόεδρος ετοιμάζεται για νέα χτυπήματα.

Οι Άγγλοι επικαλούμενοι πληροφορίες από τα πάντα έγκυρο koulouri, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δίνει 10 εκατομμύρια για Μιραλάς, 15 για Τουρέ και αν συνεχιστούν οι συκοφαντίες απ’ το sdna μπορεί να χτυπήσει και Μπαμπαγκίντα ο πρόεδρος για να βουλώσει στόματα (Ντιόγκο, Μπελούτσι δεν μπορούν. Τους έκλεισε ο Κομπότης).

Μόλις γίνει με το καλό το reunion ο Μαρινάκης θα βάλει και το κερασάκι στην τούρτα. Ευρώ ευρώ μετράει τα 150 εκατομμύρια που θα δώσει στην Μπαρτσελόνα (μαζί με Γκαζαριάν-Πουλίδο) για να πει το μεγάλο «ναι» και πάρει το Μέσι. Πριν από λίγο μάλιστα ο Αργεντίνος σταρ ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter τη συγκεκριμένη φωτογραφία με σχόλιο: «Συμπαίκτης Σιόβα. Coming soon». Τυχαίο;

Απίστευτο! Πάει και για Μέσι ο Ολυμπιακός