MENU
Χρόνος ανάγνωσης 25’

Τι μας αρέσει και τι μας... χαλάει στο SDNA!

0

Τους κρίνουμε και τους κριτικάρουμε 364 μέρες το χρόνο! Ε, για μία μέρα… οι ρόλοι αντιστρέφονται. Με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του SDNA, απευθυνθήκαμε σε επώνυμους αναγνώστες της ιστοσελίδας και τους ζητήσαμε να αξιολογήσουν εκείνοι τη δική μας δουλειά. Όχι μόνο τι τους αρέσει στο SDNA, αλλά και τι δεν τους αρέσει. Άλλωστε, η κριτική αποτελεί πάντα σύμμαχο σε όποιον προσπαθεί καθημερινά να γίνεται καλύτερος. Για το λόγο αυτό μάλιστα το SDNA ζήτησε και την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ξεκινάμε με τις ευχές από το χώρο του ποδοσφαίρου και συνεχίζουμε με αυτές από μπάσκετ και άλλα σπορ.

Γκολ και φύγαμε

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ - ΕΠΟ

Διαβάζετε SDNA; Ενημερώνομαι καθημερινά από το SDNA. Είναι από τα Μέσα που πάντα επιλέγω για την καθημερινή μου ενημέρωση.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Αυτό που μου αρέσει στο SDNA είναι η αντικειμενικότητα στην παρουσίαση της είδησης. Είναι η διασταύρωση της πληροφορίας πριν την δημοσίευση. Και γενικά η μαχητικότητα του δημοσιογραφικού δυναμικού του SDNA.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Μέχρι στιγμής, αυτά τα τρία χρόνια ζωής του SDNA, δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ - ΑΕΚ

Διαβάζετε SDNA; Είναι ένα από τα site τα οποία έχω επιλέξει για την καθημερινή μου ενημέρωση και την επαφή μου με τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και την επικαιρότητα. Το επισκέπτομαι καθημερινά για την ενημέρωσή μου

Τι σας αρέσει στο SDNA; Το SDNA ήταν ένα από τα λίγα site που πολέμησε την εγκληματική συμμορία της ΕΠΟ και συνέβαλλε τα μέγιστα με την αιχμηρή δημοσιογραφική του θέση αλλά και το έγκυρο ρεπορτάζ του στη συνολική προσπάθεια για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε σύμμαχος σε αυτή την αναγκαία μάχη και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει συμβάλλει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου μας και στο πραγματικό πρωτάθλημα που παρακολουθούμε εφέτος, μετά από πολλά χρόνια

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Αυτό που θα ήθελα ως αναγνώστης του θα ήταν την πολιτική των ίσων αποστάσεων από όλες τις ομάδες. Αυτό που και σαν ΑΕΚ μας ενδιαφέρει, χωρίς να επιδιώκουμε την επικοινωνιακή μας εμπλοκή και την ποδηγέτηση της ενημέρωσης, είναι η πλήρης αντικειμενικότητα. Δεν θα ήθελα, οπότε, με τίποτα να διαπιστώνω ότι το SDNA μεροληπτεί υπέρ μιας συγκεκριμένης ομάδας.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΠΑΟΚ

Διαβάζετε SDNA; Είναι από τα site που επιλέγω να διαβάζω για την καθημερινή αθλητική ενημέρωση.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Έχω την αίσθηση πως ήταν το πρώτο μέσο που έβαλε προτεραιότητα την ανάδειξη και καταπολέμηση του παρασκηνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και το έκανε αποτελεσματικά και με συνέπεια.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Χρειαζόμαστε περισσότερο ποδόσφαιρο πια, είναι η στιγμή να αναδειχθεί η επόμενη μέρα στο πρωτάθλημα, ο υγιής ανταγωνισμός για τον τίτλο, οι πρωταγωνιστές των αγώνων και όλοι μαζί να επικεντρωθούμε περισσότερο σ´αυτό, με στόχο να εμπιστευθεί ξανά μαζικά ο κόσμος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαβάζετε SDNA; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω πολύ συχνά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο site, αλλά γενικώς αποφεύγω να διαβάζω πολλά πράγματα και να μπαίνω στο διαδίκτυο.

Τί σας αρέσει στο SDNA; Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν θέλεις να βρεις κάτι το βρίσκεις εύκολα, είναι λειτουργικό, με ξεκάθαρα κομμάτια και ενότητες.

Τί δε σας αρέσει στο SDNA: Δεν μου αρέσει κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα site, ότι υπάρχουν μερικές αρθρογραφίες που έχουν έντονα το οπαδικό στοχείο.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; «Η ευχή μου είναι όλα τα Μέσα να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά γίνεται».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαβάζετε SDNA; Φυσικά και το διαβάζω.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει ότι είναι ενημερωτικό σάιτ που καταπιάνει όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Κάποιες φορές «κιτρινίζει» και παρουσιάζει τα πράγματα κάπως μονόπλευρα. Έχει μια συγκεκριμένη χροιά και εκφράζει κυρίως αναγνώστες που βρίσκονται απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχει συγκριμένη πολιτική, η οποία φαίνεται ότι δεν είναι ανεξάρτητη.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Να είσαστε καλά και με υγεία όλοι οι εργαζόμενοι και σας εύχομαι να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Διαβάζετε SDNA; Γενικά αποφεύγω να κοιτάζω πολύ όσα γράφονται στον Τύπο γιατί ένα μεγάλο ποσοστό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά ναι, είναι ανάμεσα σε αυτά που διαβάζω.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Το θεωρώ πολύ ωραίο. Μου αρέσει η αντικειμενικότητά του στα θέματα που έχει και η γεμάτη θεματογραφία του. Κυρίως όμως θα ασχοληθώ με τα ρεπορτάζ της ομάδας μου.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου που να με έχει ενοχλήσει. Νομίζω ότι με καλύπτει πλήρως.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Εύχομαι υγεία σε όλους σας, να έχετε καλές γιορτές και να πάτε το σάιτ όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ - ΑΕΛ

Διαβάζετε SDNA; Διαβάζω, ναι. Και διαβάζει και ο γιος μου. Πολλές φορές, μάλιστα, διαβάζουμε μαζί τα κείμενα του site.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει το ότι ενώ στην αρχή εμφανιζόταν ως ένα μέσο που υποστηρίζει συγκεκριμένη ομάδα, αποδείχτηκε σε βάθος χρόνου πως κρατάει ίσες αποστάσεις.

Επίσης, εκτιμώ το γεγονός πως οι συντάκτες του SDNA δημοσιεύουν πάντα και την αντίθετη άποψη.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν υπάρχει τέλειο μέσο. Όταν παίρνεις θέση, πολλές φορές μπορεί ν' αδικήσεις κάποιον και μερικοί συντάκτες του SDNA, που έχουν πάρει θέση, έχουν κάνει λάθος στην κρίση τους.

Ωστόσο, προτιμώ αθλητικογράφους που παίρνουν θέση, από εκείνους που είναι ουδέτεροι.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Να... διαιωνιστεί!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Διαβάζετε SDNA; Ναι. Συχνά...

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει να με βρίζετε (γέλια). Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να μου αρέσει. Είστε ένα σάιτ ενημερωμένο για πολλά θέματα. Eνα σάιτ που το συνηθίζεις.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν μου αρέσει η κριτική σε συγκεκριμένα άτομα. Η στοχευμένη κριτική. Είχατε γράψει κάτι για μένα, όχι καλό, και είχε 3.500 shares. Κάποιοι τα διαβάζουν αυτά και χαίρονται, ενώ όταν γράφετε για άλλους που τους κολακεύετε φτάνουν τα 150 shares.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Να είστε καλά, να έχετε υγεία και καλά μυαλά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Σε μια εποχή δύσκολη τόσο για τη χώρα γενικά, όσο και για τα ΜΜΕ πιο συγκεκριμένα είναι σημαντικό να διατηρείται και να υποστηρίζεται η πολυφωνία και ο πλουραλισμός στην αθλητική δημοσιογραφία. Εύχομαι στο SDNAνα παραμείνει για χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ ΑΕΚ

Διαβάζετε SDNA; Είμαι σταθερός αναγνώστης του από την πρώτη μέρα. Η δημοσιογραφική του ομάδα μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μία προσπάθεια που σε καμία περίπτωση δεν θα περνούσε απαρατήρητη, αλλά θα άφηνε το στίγμα της.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Από την πρώτη μέρα είχε άποψη, είχε θέση, δεν περιορίστηκε στην άχρωμη παράθεση της ειδησεογραφίας. Δεν αρκέστηκε στο να καταγράψει τις εξελίξεις, αλλά προσπάθησε να τις διαμορφώσει με δυναμική δημοσιογραφία. Ήταν πολλές οι περιπτώσεις που στο SDNA διάβαζες αυτό που δεν τολμούσαν να γράψουν οι άλλοι και αυτό είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει διαχρονικά.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Από ένα σημείο και μετά αυτό που θα ήθελα περισσότερο από το SDNA θα ήταν η ποδοσφαιρική ανάλυση, το πραγματικό ποδόσφαιρο, οι κανονικοί πρωταγωνιστές, ειδικά από τη στιγμή που σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Θα ήθελα περισσότερο ποδόσφαιρο και λιγότερη πολιτική, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει και τώρα να επισημαίνονται τα όποια στραβά με τακτική ίσων αποστάσεων από τους λεγόμενους ισχυρούς…

ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ - ΠΑΟΚ

Διαβάζετε SDNA; Το sdna είναι μια από τις επιλογές μου όταν θέλω να ενημερωθώ για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας οπότε πρέπει κι εμείς να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και φωνές ακόμα και για το ίδιο θέμα, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης μπορεί να έχει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος πριν καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν μου αρέσει να διαβάζω όταν έχουμε χάσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως διαβάζω μόνο τα θετικά. Απλώς, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα θέλεις λίγο χρόνο για να… κρυώσει το κεφάλι σου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ - ΠΑΟΚ

Διαβάζετε SDNA; Ναι, διαβάζω SDNA όπως κι άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες. Είμαστε στο χώρο του αθλητισμού και οι αθλητικές ιστοσελίδες έχουν σε μεγάλο βαθμό αντικαταστήσει τις εφημερίδες, ενώ είναι πιο άμεσες.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει να διαβάζω προσωπογραφίες, ανθρώπινες ιστορίες αθλητών και αναλύσεις θεμάτων που μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα ορισμένα πράγματα.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν μου αρέσει η νέα… γλώσσα του ίντερνετ. Η τακτική της υπερβολής μέσα από χρησιμοποίηση λέξεων όπως «έπος», «ανυπέρβλητο», «μοναδικό» κτλ για πράγματα απλά. Αυτή η εξόφθαλμη προσπάθεια ν’ αναγκάσεις τον επισκέπτη να πατήσει κλικ σε κάτι που συχνά στερείται ουσίας.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΕΚ

Διαβάζετε SDNA; Μπαίνω σίγουρα μια φορά τη μέρα. Μου αρέσει να ενημερώνομαι για τις αθλητικές εξελίξεις.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μετά τα ματς που από την υπερένταση δεν με πιάνει ο ύπνος νωρίς, μου αρέσει που βάζετε γρήγορα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει.

ΕΛΝΤΕΡ ΛΟΠΕΣ – ΑΕΚ

Διαβάζετε SDNA; Μπαίνω συχνά, ειδικά μετά από σημαντικές νίκες για να δω το κλίμα που δημιουργείται έπειτα από αυτά τα αποτελέσματα.

Τι σας αρέσει περισσότερο στο SDNA; Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να βρω τα σημαντικά θέματα και στα αγγλικά, κάτι που είναι πιο εύκολο για εμένα.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει. Απλά θα μου άρεσε να μπορώ να βρω ακόμη περισσότερα θέματα της ΑΕΚ στα αγγλικά, αν και αρχίζω κάποια πράγματα να τα καταλαβαίνω και στα ελληνικά, με τη βοήθεια και των συμπαικτών μου.

MΑΤΙΑΣ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Είναι δύσκολο, λόγω της γλώσσας, ωστόσο ενημερώνομαι γενικά για όσα γράφουν τα ελληνικά σάιτ.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Το ίντερνετ έχει γίνει πλέον ο νούμερο ένα τρόπος ενημέρωσης για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς τους πρωταγωνιστές του κάθε αθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι η επιρροή του κάθε Μέσου είναι πολύ μεγάλη και ουσιαστικά το κάθε σάιτ έχει τεράστια ευθύνη για την ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Εύχομαι στο SDNA καλές ειδήσεις και κάθε δημοσιογραφική επιτυχία.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Εύχομαι χρόνια πολλά στο SDNA. Να τα χιλιάσετε, να έχετε πάνω απ'όλα την υγεία σας και να συνεχίσετε να είστε πρωτοπόροι στην ενημέρωση. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ - ΛΑΜΙΑ

Διαβάζετε SDNA; Ναι, παρακολουθώ τις εξελίξεις από την ιστοσελίδα SDNA. Προσφέρει έγκυρη ενημέρωση, πρωτοποριακή και νομίζω ότι είναι ανεξάρτητη.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Υπάρχουν πολύ καλά άρθρα από τους δημοσιογράφους, με καλύπτει η θεματολογία και η πληροφόρηση είναι αξιόπιστη.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Εγώ ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήθελα να βλέπω περισσότερα κείμενα αυτού του αντικειμένου, μιας και υπάρχει ειδίκευση στο μπάσκετ. Είναι όμως καθαρά προσωπικό γούστο.

Μία ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Να έχει διάρκεια στο μέλλον, να αυξήσει περισσότερο τους αναγνώστες του και να έχει καλή επιτυχία στην παρουσία του.

ΔΗΜΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ - ΞΑΝΘΗ

«Καταρχάς να σας ευχηθώ χρόνια πολλά! Σας διαβάζω καιρό, σας... τσεκάρω. Εμένα με καλύπτει η ιστοσελίδα σας και η προσπάθεια που κάνετε, συνήθως μπαίνω στα δημοφιλή άρθρα που παίζουν πάντα ψηλά. Επίσης μου αρέσει και η υπόλοιπη ενημέρωση που δίνεται πέρα από τα αθλητικά. Αυτό που θα ήθελα, είναι να μπει μια στήλη με αστεία, δηλαδή αν μπορούσα να άλλαζα κάτι θα ήταν αυτό. Μια στήλη που να είχε αστεία, ένα ανέκδοτο, έτσι να μας "φτιάχνει" λίγο την διάθεση».

ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διαβάζετε SDNA; Ναι, βέβαια, ενημερώνομαι καθημερινά από το SDNA.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει σίγουρα ότι έχει πολύ γρήγορη ροή ειδήσεων, διαβάζουμε γρήγορα τα νέα και γενικά έχει ωραία δομή. Επίσης, μου αρέσουν πολύ και οι ''Γρήγορες'', το χιούμορ κάνει καλό.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; «Κοιτάξτε, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται είναι ότι ίσως κάποιες φορές προβάλει για πολλές ώρες την ίδια θεματολογία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά θέματα στον αθλητισμό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, που αξίζουν περισσότερης προβολής στα σάιτς».

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; «Σας εύχομαι να γίνεστε πάντα καλύτεροι και το σάιτ να έχει έχει μακροημέρευση να μην είναι κάτι παροδικό. Να πάνε όλα καλά για εσάς».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Αρκετά συχνά.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Το γεγονός ότι βρίσκω νέα και για άλλες κατηγορίες αλλά και άλλα αθλήματα.

Τι δε σας αρέσει στο SDNAι; Τα σχόλια που γίνονται στη διάρκεια των live και είναι πάρα πολλά.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι υγεία. Αυτό εύχομαι τόσο σε όσους εργάζονται στο SDNA αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι η βάση για όλα τα άλλα.

AΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαβάζετε SDNA; Φυσικά και διαβάζω, είναι ένα πολύ ενημερωμένο σάιτ, με άποψη και ρεπορτάζ. Είναι χαρά μας να υπάρχουν τέτοιες πηγές ενημέρωσης.

Τι σας αρέσει στο SDNA: Μου αρέσει που δεν μένουν στην απλή καταγραφή και “στεγνή” ενημέρωση. Υπάρχει άποψη, υπάρχει γνώμη. Καταγράφεται ελεύθερα και είναι πολύ σημαντικό.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν μπορώ να πω τι δεν μου αρέσει. Γιατί αν δεν μου αρέσει κάτι, δεν το διαβάζω απλά.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Εύχομαι να είναι για πολλά χρόνια στην επικαιρότητά μας, με την ξεκάθαρη άποψη και γραμμή που έχει. Είναι εξαιρετική και εύχομαι να μην αλλάξει η φιλοσοφία του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διαβάζετε SDNA; Εννοείται...

Τι σας αρέσει στο SDNA; Προσωπικά, θα ήθελα να σας πω ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά στο SDNA και επίσης θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να είστε υγιείς πάνω από όλα, όπως και οι οικογένειές σας.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν έχω εντοπίσει κάτι...

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας: Να έχετε μια καλή χρονιά, να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμα ως σάιτ και να εξακολουθήσετε να μεταφέρετε με τον τρόπο που το κάνετε τις αθλητικές ειδήσεις και τα νέα της καθημερινότητας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ - ΑΡΗΣ

«Το SDNA είναι ένα από τα σάιτ που διαβάζω καθημερινά. Είναι έγκυρο και άμεσο στην ενημέρωση, με πλούσια θεματολογία και πρωτοπόρο στις ποδοσφαιρικές εξελίξεις. Βέβαια, ως Αρειανός, θέλω περισσότερη ενημέρωση για την ομάδα μας, η οποία φέτος θα επιστρέψει ξανά εκεί όπου ανήκει. Τέλος, να ευχηθώ σε όλους τους συντελεστές του σάιτ σας να συνεχίσετε την σωστή ενημέρωση και την καλή δουλειά που κάνετε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΒΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Διαβάζω το SDNA καθημερινά.

Τί σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσουν πάρα πολύ τα θέματα, κυρίως γιατί δίνουν βάση στην λεπτομέρεια, ασχολείται με όλα τα σπορ.

Τί δεν σας αρέσει στο SDNA; Αρνητικά δεν μπορώ να βρω, αλλά όπως λένε εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο... οπότε!

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Απλή και λιτή. Υγεία σε όλους και να φτάσετε ακόμα ψηλότερα.

O λόγος στους πορτοκαλί

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Ναι, διαβάζω καθημερινά SDNA. Μου αρέσει η αμεσότητα στην ενημέρωση και το lay out. Δεν μου αρέσει που δεν είναι καθόλου αντικειμενικό».

ΊΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Σε γενικές γραμμές το κοιτάζω το SDNA. Είναι ένα από τα sites που παρακολουθώ, όταν θέλω να ενημερωθώ για τα γεγονότα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα ευχάριστο και ευτυχισμένο 2018, με υγεία πάνω από όλα και να έχουμε κοντά μας τους δικούς μας ανθρώπους».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ:

«Το SDNA είναι ένα σχετικά καινούργιο site, που εγώ προσωπικά το παρακολουθώ συχνά κι ενημερώνομαι από αυτό. Αποτελείται από πολύ αξιόλογους δημοσιογράφους και στο μπάσκετ που είναι το άθλημά μου, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα. Είναι πολύ έγκυρο, παρέχει πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα και μου αρέσει που έχει κάποια blogs που ασχολούνται και με το τένις, ενώ ενημερωτικό. Στο site θέλω να ευχηθώ καλή πορεία, να συνεχίσει να μας ενημερώνει και όσον αφορά στο μπάσκετ γενικότερα, θέλω να ευχηθώ να γίνεται διαρκώς καλύτερο. Σε όλους τους Έλληνες αρέσει το άθλημα και ευελπιστώ πως τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς. Χρόνια πολλά στο SDNA και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

ΝTΡΑΓΚΑΝ ΣΑΚΟΤΑ - ΑΕΚ

«Καταρχήν εύχομαι χρόνια πολλά στο sdna.gr και στους εργαζομένους του. Σε εποχές δύσκολες για τη χώρα είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να υπάρχουν πολλοί οργανισμοί, με καλές συνθήκες εργασίας. Εύχομαι λοιπόν όλα να πηγαίνουν καλά. Όμως, αυτό που προέχει για την ενημέρωση του κόσμου είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία και η ακριβής καταγραφή των γεγονότων. Προς αυτή τη κατεύθυνση θα πρέπει να συνεχίσουν να κινούνται οι δημοσιογράφοι.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ - ΑΕΚ

«Διαβάζω πολύ συχνά το sdna. Παραδέχομαι, ότι από την ημέρα γέννησής του τοποθετήθηκε στους σελιδοδείκτες μου. Μου αρέσει πολύ διότι υπάρχει αμεσότητα και αντικειμενικότητα από έμπειρους δημοσιογράφους και ύλη με πολλά αποκλειστικά και ποικιλία θεμάτων. Ως αναγνώστης δεν έχω κάτι σοβαρό, που μπορώ να υποδείξω προκειμένου ν’ αλλάξει κάτι. Αν πρέπει οπωσδήποτε να επισημάνω κάτι αρνητικό, ίσως να άλλαζα το χρώμα του, και να έκανα το σάιτ σας… κίτρινο! Κίτρινο στο χρώμα, όχι στην ενημέρωση…

Εύχομαι από καρδιάς να τα εκατοστήσετε και να μείνει το sdna σταθερά αμερόληπτο και με διαρκείς δημοσιογραφικές επιτυχίες».

ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ - ΠΑΟΚ

«Χρόνια πολλά στο SDNA. Μπορώ να πω ότι σας διαβάζω αρκετά συχνά, κάθε φορά που θα μπω στην ιστοσελίδα σας θα αναζητήσω σίγουρα τα σκίτσα που έχουν φαντασία και τις ψηφοφορίες. Υπάρχουν πολλά κείμενα και αναλύσεις για το μπάσκετ, νομίζω όμως ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερα. Χρόνια πολλά, να συνεχίσετε με αυτή την δυναμική για πολλά ακόμη χρόνια».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ - ΠΑΟΚ

«Σε μία εποχή δύσκολη και για τα ΜΜΕ, είναι σημαντικό κάτι νέο να αντέχει και να δυναμώνει τόσο πολύ μέσα σε μία τριετία. Χρόνια σας πολλά, εύχομαι δυναμική και σωστή δημοσιογραφία και ιδιαίτερη προσοχή στο άθλημά μας, το μπάσκετ».

ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ

«Χρόνια πολλά στο SDNA, εύχομαι να τα εκατοστήσει. Επίσης, εύχομαι στον κόσμο υγεία και να χαρίζουν χαμόγελα στους συνανθρώπους τους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

«Επισκέπτομαι το SDNA αρκετά συχνά για τα θέματα που αφορούν το μπάσκετ και με ενδιαφέρουν πιο πολύ. Μου αρέσει, γιατί είναι ένα site που έχει πλήρες περιεχόμενο και ειδήσεις για όλες τις ομάδες. Επίσης, γίνονται ωραίες συνεντεύξεις και θέματα για τους πρωταγωνιστές κάθε εβδομάδας. Εύχομαι να συνεχιστεί η καλή δουλειά και το site να έχει επιτυχίες, μένοντας αντικειμενικό».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑ

«Εύχομαι αυτά τα τρία χρόνια ενημέρωσης και δουλειάς να είναι μόνο η αρχή για κάτι σπουδαίο... Χρόνια πολλά στο SDΝΑ και καλές γιορτές σε όλους!»

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ

«Παρ' όλο που δεν είμαι ειδικός με την τεχνολογία, το sdna.gr είναι ένα από τα 2-3 sites που διαβάζω. Μου αρέσει γιατί δεν έχει το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα και το προωθεί, έχοντας πολλές ειδήσεις που μπορείς να διαβάσεις όποτε κι αν μπεις. Είναι ωραίο που δίνει έμφαση και στις μικρές κατηγορίες και τις αναδεικνύει όπως τους αξίζει. Μου αρέσει γενικά η δομή του site κι εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο και να είναι το μπάσκετ πάντα στις προτεραιότητές σας».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ - ΦΑΡΟΣ

«Διαβάζω, πώς δεν διαβάζω! Μου αρέσουν πολλά θέματα του SDNA, κυρίως στο μπάσκετ που με ενδιαφέρει. Είναι πολύ ενημερωμένο, βγάζει γρήγορα τις ειδήσεις και "καθαρά". Παρακολουθώ και τον Τόλη Κοτζιά, τόσο λόγω της φιλίας μας, όσο και για τον πολύ καλό του σχολιασμό. Υπάρχει γενικά μια καλή ενημέρωση και δεν είναι τυχαίο ότι στο μικρό διάστημα που λειτουργεί έχει γίνει ένα από τα κορυφαία sites στην Ελλάδα. Ως μπασκετάνθρωπος θα ήθελα περισσότερο μπάσκετ και λιγότερα... παρελκόμενα και παρασκήνια του ποδοσφαίρου. Θα ήθελα περισσότερο focus στο αθλητικό, το "ζωντανό" κομμάτι, δηλαδή τους παίκτες, τους προπονητές και τις ομάδες. Πολλές φορές τα παρασκήνια δεν λειτουργούν προς όφελος του αθλήματος. Θα ήθελα να ευχηθώ να υπάρχει υγεία, διάθεση και να συνεχίσετε με την ίδια ζωντάνια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ανέβει μία ιστοσελίδα και να κρατηθεί ψηλά».

ΖΗΣΗΣ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Φυσικά, διαβάζω το SDNA για δύο στοιχεία που το ξεχωρίζουν και είναι για μένα πολύ σημαντικά: είναι έγκυρο και ουδέτερο. Αυτά τα δύο καθιστούν την ενημέρωση σωστή. Θέλω να σταθώ στο κομμάτι του μπάσκετ, μιας και γι' αυτό ενημερώνομαι περισσότερο. Το SDNA έχει πάρει κατά τη γνώμη μου τους πιο σοβαρούς δημοσιογράφους και γι' αυτό έχει όλα τα νέα έγκαιρα και, σε αρκετές περιπτώσεις, πρώτο. Θέλω λοιπόν να ευχηθώ χρόνια πολλά για τα τρία χρόνια του site, να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της αντικειμενικότητας και να αντιμετωπίζει τους παίκτες όπως τώρα: να μην τους «καταρρακώνει» την ψυχολογία δηλαδή, γράφοντας κάτι που δεν ισχύει».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Επειδή ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας και θέλω να είμαι ενημερωμένος πολίτης, διαβάζω sdna.gr, όπως προσπαθώ να διαβάσω οτιδήποτε καλό, παρά τον περιορισμένο χρόνο λόγω της ομάδας μας, του Ηρακλή.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει το θάρρος που επέδειξε σε θέματα που άλλοι δεν ακουμπούν αλλά και το ότι έχει πολύ γρήγορη ενημέρωση για όλα τα θέματα του μπάσκετ.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Βλέπω ότι έχετε και αρκετό Ηρακλή, οπότε όλα καλά!.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Υγεία και δύναμη, να συνεχίσετε έτσι και ο κόσμος θα συνεχίσει να σας στηρίζει. Χρόνια Πολλά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

«Πρώτα-πρώτα να σας ευχηθώ να τα χιλιάσετε και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο. Σας διαβάζω, καθώς θέλω να είμαι ενημερωμένος και μου αρέσει η θεματολογία σας, ιδίως για τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου είστε πρωτοπόροι στις αποκαλύψεις. Θα ήθελα φυσικά λίγο περισσότερο μπασκετικό Ηρακλή, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα βελτιωθεί. Χρόνια σας πολλά και καλά, υγεία σε όλα τα παιδιά που εργάζονται, συνεχίστε την καλή δουλειά».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ

Διαβάζετε SDNA; Φυσικά και διαβάζω SDNA γιατί είναι ένα πολύ καλό ελληνικό σάιτ και από εκεί μαθαίνω νέα για τις ομάδες και για το μπάσκετ που τόσο αγαπώ...

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει η μάχη που δίνει για την αλήθεια.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Δεν υπάρχει κάτι που να ένιωσα ότι δεν μου αρέσει. Είναι ένα καλό σάιτ, με πολύ μπάσκετ, αλλά αν διαπιστώσω κάτι, θα σας το... πω!

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Χρόνια πολλά και με πολλές ακόμη αποκλειστικότητες, με υγεία στους ανθρώπους που γράφουν και που ασχολούνται με το SDNA.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Διαβάζω SDNA αρκετά συχνά, διότι είναι ένα γρήγορο και αξιόλογο στην ενημέρωση του σάιτ, όπου μπορώ και μαθαίνω νέα για το μπάσκετ που πάντοτε ήταν κομμάτι της ζωής μου.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει η γρήγορη ροή ειδήσεων και το θάρρος που δείχνουν αρθρογράφοι του για την αλήθεια.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν βλέπω κάτι που να μη μου αρέσει, είναι ένα σύγχρονο μέσο ενημέρωσης που ασχολείται αρκετά με το μπάσκετ.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Εύχομαι χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες και πρωτιές στην ενημέρωση, με υγεία και καλές συνθήκες εργασίας στους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με την ενημέρωση του κόσμου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Εννοείται καθημερινά. Είναι μια πλήρης ενημερωτική ιστοσελίδα με συχνές ειδήσεις απ΄όλα τα αθλήματα. Θέματα του εξωτερικά... ψαγμένα. Κάθε μέρα περνάω αρκετή ώρα.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει που έχει απ΄όλα. Περνάω αρκετή ώρα μέσα στην ημέρα διαβάζοντας το σάιτ. Σου δίνει την ευκαιρία να ψαχουλεύεις πολλά θέματα.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Θα ήθελα να δω περισσότερα θέματα NBA. Κάτι παραπάνω και για τις άλλες ομάδες, πέρα από τις 4-5 κορυφαίες.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Να τα χιλιάσετε. Πάντα επιτυχίες εύχομαι. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε όλα.

Χρόνια πολλά από την ξενιτιά

ΒΛΑΝΤΟ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ - ΑΝΔΟΡΑ

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Όλα τα άλλα γίνονται και έρχονται. Θα ήθελα να πω χρόνια πολλά και στο site. Είναι ένα από τα sites, το οποίο μας ενημερώνει έγκαιρα και μας λέει τι γίνεται στον μπασκετικό κόσμο πολύ καλά. Το παρακολουθώ από το εξωτερικό και με βοηθάει να ενημερώνομαι για το τι γίνεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Επίσης, ενηρώνομαι και μέσω Twitter, γιατί βγάζετε απευθείας τις ειδήσεις και μπορώ να παρακολουθώ άμεσα τα headlines και κάθε νέο στην επικαιρότητα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ μια καλή συνέχεια της μπασκετικής σεζόν και πολλές επιτυχίες».

ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

«Εννοείται πως διαβάζω το site και μάλιστα είναι πρώτο στην προτίμησή μου, αφού επισκέπτομαι πρώτα αυτό και ύστερα τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει ότι κατά την άποψή μου κάνετε πολύ καλή δουλειά κι εκτός από τις ειδήσεις που έχουν όλα τα sites, υπάρχουν και ωραία και ενδιαφέροντα θέματα. Δεν έχω κάτι αρνητικό. Εύχομαι χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσει το SDNA».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

«Διαβάζω SDNA, είναι ένα εξαιρετικό site που προσφέρει πλήρη ενημέρωση για όλο τον αθλητικό κόσμο κι όχι μόνο! Εύχομαι καλή συνέχεια, με πολλά ακόμη χρόνια ενημέρωσης για τον κόσμο και λίγο περισσότερο μπασκετάκι για εμάς τους μπασκετικούς που είμαστε πολλοί...».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ - ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ

«Διαβάζω το SDNA κυρίως κάθε Σαββατοκύριακο και τις ημέρες, μετά από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Euroleague. Moυ αρέσει η οργάνωση της σελίδας και η συνεχής ενημέρωση που παρέχει. Πάντως, ενημερώνομαι κυρίως μέσω twitter που είναι πιο βολικό. Θα μου άρεσε να υπάρχει τεχνική ανάλυση της αγωνιστικής στην Α1 όλων των παιχνιδιών από προπονητές και αυτό που θα είχε επίσης ενδιαφέρον και επιτυχία είναι μια κατηγορία με τις συνεντεύξεις τύπου της Α1 οργανωμένα ανά παιχνίδι».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ - ΑΣΤΑΝΑ

​«Το SDNA μας κρατάει ζεστή συντροφία τα τελευταία τρία χρόνια, ειδικά στους αθλητές που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό. Το σάιτ έχει αλλάξει τον χάρτη της αθλητικής ενημέρωσης εντός συνόρων. Εύχομαι καλές γιορτές, χρόνια πολλά σε όλους και επίσης εύχομαι το SDNA να κλείνει την πρώτη του δεκαετία, σε εφτά χρόνια από τώρα».

Από το... φιλέ και όχι μόνο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ - ΠΑΟΚ

«Σας διαβάζω καθημερινά, μου αρέσει που δίνεται χώρο και στο ελληνικό βόλεϊ, ωστόσο σαν αθλητής, θα ήθελα να υπάρξουν ακόμη περισσότερα ρεπορτάζ γενικά για το αγαπημένο μας άθλημα. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια σοβαρότητα την δουλειά σας, χρόνια σας πολλά!».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Διαβάζετε SDNA; Ναι. Είναι ένα σάιτ που διαβάζω και ενημερώνομαι κανονικά από αυτό.

Tι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει πολύ το μπασκετικό ρεπορτάζ που έχει το σάιτ, με πλουραλισμό θεμάτων και συνεντεύξεις.

Τι δεν σας αρέσει στο SDNA; Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο αχρείαστος φανατισμός κάποιων δημοσιογράφων της ιστοσελίδας.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Εύχομαι να συνεχίσετε το ιερό έργο της ενημέρωσης με στόχο την αλήθεια και χωρίς ομαδικές σκοπιμότητες και να δοθεί λίγο περισσότερος χώρος για τους αθλητές των ατομικών αθλημάτων που δίνουν μόνοι τους το δικό τους αγώνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διαβάζετε SDNA; Το διαβάζω φυσικά. Κυρίως εξ αντανακλάσεως, αφού μου εμφάνιζονται στο facebook κάποιες ειδήσεις και δεν μπορώ να μπαίνω κάθε μέρα.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Μου αρέσει ότι υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση. Στο SDNA υπάρχουν θέματα και αποκαλύψεις που δεν μπορείς να βρεις σε άλλα σάιτ.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δεν έχω εντοπίσει κάτι που δε μου αρέσει. Πολλές φορές όμως φαίνεται λίγο περισσότερο χρωματισμένο. Όχι ότι δε συμβαίνει με άλλα σάιτ.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Δε θα σας πω να τα εκατοστήσετε γιατί αυτό στις μέρες είναι μάλλον κατάρα! Να συνεχίσετε να έχετε ειδήσεις και ρεπορτάζ που δεν τολμούν να βάλουν οι άλλοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ - ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Διαβάζετε SDNA; Ναι. Είναι ένα από τα σάιτ που διαβάζω για την ενημέρωσή μου.

Τι σας αρέσει στο SDNA; Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορώ να μαθαίνω τα νέα και όλες τις εξελίξεις την στιγμή που συμβαίνουν.

Τι δε σας αρέσει στο SDNA; Δε μου αρέσει τόσο πολύ η προβολή που έχει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το καταλαβαίνω ότι είναι δημοφιλή αθλήματα αλλά έχει τύχει σε μέρα που Έλληνας αθλητής έχει πάρει μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και στην πρώτη σελίδα μπορεί να υπάρχει ένα αποτέλεσμα κάποιας ομάδας ποδοσφαίρου ή μπάσκετ αντί για αυτό.

Μια ευχή για τα τρίτα γενέθλια της ιστοσελίδας; Πρώτα απ' όλα να έχει όλος ο κόσμος υγεία. Μακάρι όλος ο κόσμος να μην αντιμετωπίζει τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά για την επιβίωσή. Από εκεί και πέρα εύχομαι υγεία σε όλους του Έλληνες αθλητές και να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες. Όσον αφορά το SDNA εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη.

Τι μας αρέσει και τι μας... χαλάει στο SDNA!