MENU

Γιατί όταν πρόκειται για ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες του αθλητισμού (έχοντας άμεση σχέση ως αθλήτριες ή έμμεση καθώς συνδέονται με αθλητές), οκτώ κορίτσια που κόβουν την ανάσα με αυτά που κάνουν εντός και εκτός γηπέδων, απλά σιγοψιθυρίζεις τους στίχους από το χιτάκι της Άννας Βίσση ‘όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση’ ή απλά (και λόγω των ημερών) αναφωνείς 'τι κορμιά λαμπάδες υπάρχουν Θεέ μου'.

Ιβάνα Νέσοβιτς: Δεν νομίζουμε να υπάρχει αντίρρηση ότι είναι από τις πιο σέξι αθλήτριες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα! Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού έχει κορμί… λαμπάδα και φροντίζει να μας το θυμίζει και εκτός αθλητικών χώρων όταν φοράει αυτά τα μίνι φορεματάκια!

Ζωή Δημητράκου:  Θα μπορούσε να είναι μοντέλο αλλά την κέρδισε το μπάσκετ! Η Ζωή Δημητράκου με ύψος 1,87 και καλογυμνασμένο κορμί δεν θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό μας αφιέρωμα.

Νικόλ Κυριακοπούλου: Δεν είναι λίγοι οι άντρες που λένε ότι τα πολύ γυμνασμένα κορμιά δεν είναι και τόσο σέξι. Όταν  όμως δουν το σύνολο της Νικόλ Κυριακοπούλου αλλάζουν γνώμη. Άλλωστε αθλήτρια του στίβου είναι … τι περιμένετε;

Λαμπρίνα Τσάκαλου:  Όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ την ξέρουν σίγουρα. Όχι μόνο γιατί στα 22 χρόνια της την θεωρούν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος αλλά και για τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Αθηνά Αλεξανδρή:  Όποιος πηγαίνει στη Λεωφόρο σίγουρα κάπου θα την έχει συναντήσει. Το κορίτσι δεν χάνει ματς του Παναθηναϊκού καθώς είναι φανατική οπαδός του.  Όσοι όμως δεν είχατε την χαρά να την… πετύχετε μην ανησυχείτε.  Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Δείτε και την μπροστινή αλλά και την πίσω όψη της. Μήπως  τελικά σας θυμίζει κάτι; 

Κλαούντια Σαμπέδρο: Δεν έχει μόνο το ποδόσφαιρο σέξι οπαδούς αλλά και το μπάσκετ. Εμείς ανακαλύψαμε μία αλλά μην χαίρεστε! Δεν θα την δείτε ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο ΣΕΦ ούτε σε κάποιο άλλο ελληνικό γήπεδο. Η κοπέλα είναι μακριά, συγκεκριμένα στο Σικάγο και είναι φίλαθλος των Σικάγο Μπουλς. Με τέτοιο κορμί-λαμπάδα που έχει πιστεύετε να περνάει απαρατήρητη στις κερκίδες ;

Αγγελική Ηλιάδη: Έχει γίνει μανούλα και μάλιστα δύο φορές. Το κορμί όμως παραμένει αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο. Η Αγγελική Ηλιάδη αναστατώνει και τις πίστες αλλά και τις κερκίδες όταν πηγαίνει να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου. 

Χριστίνα Στεφανίδη: Τη χαρά να βρίσκεται δίπλα του ένα τέτοιο κορμί έχει ο Παναγιώτης Κονέ. Δεν νομίζουμε να έχετε ξεχάσει τις σέξι φωτογραφήσεις που μας χάριζε το εντυπωσιακό μοντέλο; Το κακό είναι πως οι Ιταλοί έχουν την ευκαιρία να την θαυμάζουν στις κερκίδες των γηπέδων τους και εμείς απλά να περιμένουμε πότε θα παίξει η Εθνική στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να τη δούμε. Το λες και ατυχία να... χαίρονται το δικό μας κορίτσι οι ξένοι!  

Όταν ο θεός... ζωγραφίζει! (pics)