MENU

Το παρατσούκλι του; «Hulk»! Όχι τυχαία, βέβαια! Είναι «χτιστός», αθλητικός και παίζει πάντα στα… κόκκινα, με περίσσιο πάθος. Απέναντι στον ΟΦΗ ξελάσπωσε τον Παναθηναϊκό και του χάρισε ένα τρίποντο – χρυσάφι, που τον στέλνει με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Καρέλης «μεγάλωσε» και το SDNA σας παρουσιάζει 19 πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε για τον πρώτο σκόρερ (9 γκολ) του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα. Από την αγαπημένη του ταινία και το αμάξι του μέχρι τη γυναίκα της ζωής του και τα τατουάζ του!

19 πράγματα για το… Νο 19 του Παναθηναϊκού! 

1) Στην καρδιά του (εκτός από τον Παναθηναϊκό) έχει (και) την Ισμήνη! Το έτερον ήμισυ! Είναι μαζί από παιδιά. Χρόνια ολόκληρα. Αληθινή αγάπη. Αναμένονται και τα κουφέτα! Αυτή είναι η πρόθεση. Τους το ευχόμαστε!

2) Αγαπημένη του ταινία είναι το «Apocalypto», σκηνοθεσίας Μελ Γκίμπσον με πρωταγωνιστές τους Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, Ντάλια Χερνάντεζ και Ραούλ Τρουίγιο. Έκανε «πρεμιέρα» στους κινηματογράφους το 2006 και προσεγγίζει τις τελευταίες ημέρες των Μάγια. 

3) Του αρέσει η ταχύτητα και κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας με μία Mercedes SLΚ! Φοράει, βέβαια, πάντα ζώνη! Όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι! 

4) Η θάλασσα τον ηρεμεί και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το γεγονός επέλεξε να μείνει στην Γλυφάδα με θέα το γαλάζιο!

5) Δεν έχει επισκεφθεί ακόμα τις Μαλδίβες, αλλά είναι το ταξίδι που θέλει να κάνει. Ένα ταξίδι ζωής. Στην πρώτη ευκαιρία θα το πραγματοποιήσει. Θάλασσα και… θάλασσα! Ίσως να είναι και το γαμήλιο! Ποιος ξέρει;

6) Δεν μεγάλωσε με κάποιο είδωλο και προφανώς δεν είχε κάποια αφίσα πάνω από το κρεβάτι του! Αν, όμως, του ζητήσεις να ξεχωρίσει δύο παίκτες θα πάρεις αυτήν την απάντηση: Σάμουελ Ετό, Τιερί Ανρί…

7) Είναι προληπτικός! Δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί! Οι μαύρες γάτες τον ενοχλούν! Δεν έχει κάποιο… φυλαχτό, αλλά όταν δεν τον «πάει» το παιχνίδι θα αλλάξει παπούτσια! Ή’ κάλτσες! Φέτος, βέβαια, δεν έχει χρειαστεί, δεδομένου ότι κάνει εξαιρετική σεζόν!

8) Αγαπημένος αριθμός; Δεν θέλει ιδιαίτερη σκέψη. Το 19! Με αυτό έκανε τα πρώτα του βήματα στους αγωνιστικούς χώρους, με αυτό συνεχίζει. Δεν το αλλάζει και ούτε πρόκειται.

9) Η χειρότερη ανάμνηση; Η στιγμή που έμαθε για την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη. Τον είχε σαν πατέρα. Και ο άλλοτε πρόεδρος του Εργοτέλη σαν γιο. Ήταν αυτός που τον πίστεψε. Αυτός που του πρόσφερε το πρώτο του συμβόλαιο. Ήταν μία σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης και σεβασμού.

10) Του αρέσει ο κινηματογράφος και ως τούτου έχει «αδυναμία» σε πολλούς ηθοποιούς, αλλά ο αγαπημένος του είναι ένας: ο Λίαμ Νίσον. Συμφωνούμε 100%, παρά το γεγονός ότι η «Αρπαγή 3» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… «Αρπαχτή 3»!

11) Χόμπι; Είπαμε για τον κινηματογράφο, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Όποτε έχει τη δυνατότητα δοκιμάζει τις ικανότητες του και στην πυγμαχία! Ο μάνατζερ του Χρήστος Γάτσης είναι πρώην πρωταθλητής στα ρινγκ! 

12) Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε Μπάγερν, ούτε Γιουνάιτεντ. Δηλώνει οπαδός της Άρσεναλ και κατ’ επέκταση της Premier League. Στους «κανονιέρηδες», μάλιστα, δοκιμάστηκε σε ηλικία 16 ετών με την Guardian να κάνει λόγο για παιδί-θαύμα. Δεν έμελλε, όμως να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Ίσως αργότερα, ίσως στο μέλλον να έχει την ευκαιρία του.

13) Μουσική; Και ελληνικά και ξένα. Οτιδήποτε του αρέσει και του κάνει κλικ. Δεν έχει συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως με την κατάλληλη παρέα όλα ακούγονται!

14) Ηλεκτρονικά παιχνίδια; Εννοείται πως παίζει. Έχει την… άνεση να προμηθευτεί το PS4, αλλά τις περισσότερες… εργατοώρες τις έχει περάσει στο PS3! Με «παρέα» το Pro Evolution Soccer και ομηρικές μάχες με φίλους και συμπαίκτες. 

15) Στη Ρωσία με τη φανέλα της Άμκαρ έμαθε να προπονείται στους -25 βαθμούς! Αυτό που του έκανε εντύπωση, όμως, είναι η αδυναμία των Ρώσων στο χαβιάρι και το ναργιλέ, τον οποίο μπορείς να προμηθευτείς ακόμα και από τα περίπτερα! Να σημειώσουμε ότι η μεταγραφή στην Άμκαρ ήρθε μέσω… Πολωνίας! Εκεί δοκιμάστηκε και έκλεισε το… deal!

16) Έχει… τιμήσει την μόδα των τατουάζ! Ξεχωρίζει, βέβαια, αυτό που έχει «χτυπήσει» στο στήθος του: «Family is Forever». Μιας και είπαμε για οικογένεια έχει έναν αδερφό και μία αδερφή. Τον Λευτέρη (που πολύ συχνά βρίσκεται στις εξέδρες της Λεωφόρου) και τη Φαίη. 

17) Στο Περμ (που βρίσκεται κοντά στα Ουράλια Όρη) βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ το κασέ του ετησίως άγγιζε τα 150.000 ευρώ! Η προοπτική του Παναθηναϊκού, όμως, τον έκανε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα λεφτά! Στο «τριφύλλι» μετακόμισε σχεδόν με τα μισά! Απόδειξη ότι τα χρήματα δεν είναι το παν!

18) Γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1992 στο Αρκαλοχώρι. Ένα χωριό 3.500-4.000 κατοίκων, σχεδόν 40 χλμ. από το Ηράκλειο. Στον Εργοτέλη τον «έγραψε» ο πατέρας του σε ηλικία 6 ετών. Εκεί ξεκίνησε το ταξίδι. 

19) Τον Δεκέμβριο υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2018. Δεν το… πολυσκέφτηκε όταν έγινε η πρόταση από το «τριφύλλι». Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 110.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους. 

19 πράγματα που πρέπει να ξέρετε! (pics)