MENU

Το SDNA σας έχει δώσει από την πρώτη στιγμή το στίγμα του. Με το σλόγκαν που συνόδεψε τη δημιουργία του, πριν από σχεδόν 3,5 μήνες («Πόση αλήθεια αντέχεις;»), δεσμευτήκαμε ακριβώς σε αυτό: να πούμε την αλήθεια. Και η μεγάλη αλήθεια σε αυτή την κατάντια που έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πως το προϊόν είναι σάπιο. Πως χρειάζεται κάθαρση. Και πως το φαινόμενο της βίας που κάθε τρεις και λίγο «καταδικάζουν» περισσότερο εκείνοι που τα προκαλούν, δεν είναι η αιτία αλλά το αποτέλεσμα. Ποια είναι η αιτία; ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Η διαφθορά είναι αυτή που πρωτίστως προκαλεί τη βία και όλα εκείνα που έχουν μετατρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα προϊόν εντελώς αναξιόπιστο και σαθρό. Όταν γύρω από αυτό το προϊόν εκκρεμούν μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, με σημαντικότερες αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης» και εκείνη των «στημένων» του 2011, πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οποιοδήποτε άλλο από τη διαφθορά;

Εμείς στο SDNA, για να μπορούμε να κοιτάζουμε τους -κάθε μέρα και περισσότερους- επισκέπτες μας στα μάτια, θεωρούμε την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου το σημαντικότερο ζήτημα στη δύσκολη περίοδο που περνά ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Γι΄ αυτό και από την πρώτη στιγμή ακολουθούμε από κοντά όλες τις δικαστικές υποθέσεις, με αμέτρητες αποκαλύψεις και αποκλειστικά θέματα. Γι΄ αυτό και από σήμερα, μόλις ξεκίνησαν οι κλήσεις σε απολογία των κατηγορούμενων για την «εγκληματική οργάνωση», εντάσσουμε πάνω - πάνω στο ΜΕΝΟΥ του SDNA ένα νέο «παράρτημα» με ακριβώς αυτόν τον τίτλο: «Εγκληματική οργάνωση». Στην ίδια διαδικτυακή διεύθυνση μπορείτε να οδηγηθείτε και με ένα κλικ στο σχετικό banner, κάτω από το πρώτο θέμα του site.

Από σήμερα και στο εξής, λοιπόν, με ένα κλικ θα μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένα όλα τα θέματα που αφορούν αυτό το κρίσιμο ζήτημα, με την ελπίδα κάποια στιγμή να έρθει η ώρα όλα αυτά τα ειδικά sections να εκλείψουν και να χαρούμε ένα καθαρό, ανταγωνιστικό, θεαματικό και αξιόπιστο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για όσα θέματα αφορούν στην «εγκληματική οργάνωση» και έχουν γραφτεί πριν τις 2 Απριλίου 2015, μπορείτε να ανατρέξετε στο ειδικό παράρτημα «Δικαστικές Υποθέσεις», μέσα στο μενού «Ποδόσφαιρο». Εκεί συμπεριλαμβάνονται, εκτός από αυτό της «εγκληματικής οργάνωσης», όλα τα θέματα που σχετίζονται με δικαστικές υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το SDNA είναι το μόνο Μέσο που ακολουθεί από κοντά και από την πρώτη στιγμή όλες αυτές τις υποθέσεις και θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για κάθε εξέλιξη. Μείνετε συντονισμένοι, εμείς αντέχουμε την αλήθεια! Αν αντέχετε, ακολουθήστε μας...

Η «εγκληματική οργάνωση» στις οθόνες σας!