MENU

Θα ξεκινήσουμε από το clasico, καθώς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πασχίζουν να μείνουν κοντά στις θέσεις της πρώτης οχτάδας.

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στις ορέξεις του πολυτάλαντου Λούκα Ντόντσιτς (20,9 πόντους), που είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ο Λάσο δεν κάθεται να κλαίγεται για τις απουσίες, που έχει κι αυτό αποδείχτηκε στο ΣΕΦ την περασμένη βδομάδα, όπου λίγο έλειψε να πληγώσει τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, όμως τα πολλά νέα πρόσωπα την έχουν μπερδέψει αγωνιστικά.

Περιμένουμε ένα ντέρμπι με το όλα του, άρα θα επιλέξουμε το διπλό +5,5, που προσφέρεται 1,96 στην betshop.gr.

Ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού είναι εδώ. Η Μπάμπεργκ είναι η μοναδική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, που τον έχει πληγώσει τόσο πολύ στην Euroleague. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για δυο παίκτες, αφού οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ, θ' αντιμετωπίσουν τις πρώην ομάδες τους. Ιδιαίτερα ο Ιταλός θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος, αφού ως γνωστόν δεν ήθελε ν' αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους. Στ' αμιγώς αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει μαζί τους τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά ούτε και τον Δημήτρη Αγραβάνη. Αντίθετα ο Γιώργος Πρίντεζης συγκεντρώνει θα παίξει, αν και άγνωστο σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί.

Αμφίρροπο ματς, περισσότερο απ όσο λένε οι αποδόσεις, αλλά είναι πιθανό να καλυφθούν οι 150,5 πόντοι για το over με απόδοση 1,99 στην betshop.gr.

Στην Τουρκία διεξάγεται ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, όπου η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την πολύ υπολογίσιμη και φέτος Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί, την περασμένη βδομάδα υπέταξαν τον Παναθηναϊκό με σχετική άνεση και σίγουρα θέλουν να λυγίσουν άλλο ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο. Δυστυχώς για τον ««Σάρας»« θα λείπει ο πολύ σημαντικός Ουλάνοβας κι αυτό θα του στοιχίσει σε πολλούς τομείς του ματς.

Εκτιμούμε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα κερδίσουν με μεγάλη διαφορά, άρα είναι επιλογή μας ο άσος -10,5, που πληρώνει 1,92 στην betshop.gr.

Κλείνουμε το σημερινό μας κείμενο με την δοκιμασία της Χίμκι ενάντια στη Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιανοί μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες και θέλουν επιτέλους να γευτούν μία νίκη. Οι Ρώσοι έχουν ανέβει στο 7-4 και αρχίζουν και συνηθίζουν, όσο αυτό είναι δυνατόν την απουσία του Ρόμπινσον. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται εν πολλοίς στην άμυνά τους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο επιθετικό ένστικτο των Σβεντ και Άντερσον.

Αμφίρροπο ματς, αξίζει το ρίσκο στο απλό διπλό, που έχει απόδοση 1,91 στην betshop.gr.

Το κίνητρο στο clasico έχει ««μαδριλένικη»« απόχρωση