MENU

Για το πολύ εντυπωσιακό ισπανικό πρωτάθλημα η κάτοχος του Champions League, Τενερίφη, θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πληγωμένη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Χίμκι πέρασε από την έδρα των Κυπελλούχων Ισπανίας και οι παίκτες του Λάσο ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τη συγκεκριμένη ήττα. Φυσικά η ζωή συνεχίζεται τα σκαμπανεβάσματα θα είναι πολλά μέσα στη σεζόν. Η Τενερίφη μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμική με πέρσι, όμως παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος, ειδικότερα μέσα στην έδρα της.

Διαβασμένο το χάντικαπ των -6,5 πόντων, όμως θα ρισκάρουμε με το διπλό, που προσφέρεται 1,89 στην betshop.gr.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ φαίνεται πως φέτος θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια από πέρσι για να διατηρήσει το στέμμα της. Η ομάδα του Τρινκιέρι μπορεί να έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες στην Euroleague, όμως στην BBL έχει πάρει κίτρινο φύλλο τρεις φορές. Το παράδοξο της αναμέτρησης είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο ρεκόρ από την Μπάμπεργκ (μία νίκη παραπάνω), όμως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ματς.

Δεν θα μπλέξουμε με το πλεονέκτημα των 12,5 πόντων αλλά θα πάμε με το over 152,5 πόντων που προσφέρεται στο 1,75 στην betshop.gr.

Στο σπουδαιότερο ματς της πέμπτης αγωνιστικής στην τουρκική BSL η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Νταρουσάφακα και θέλει να δώσει καίριο χτύπημα σε μία ομάδα με παρεμφερείς στόχους. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τέσσερα θετικά αποτελέσματα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους, με τους Στρόμπερι και Ντίμπλερ να οδηγούν τους συμπαίκτες τους επιθετικά. Η Νταρουσάφακα δεν διαθέτει την περσινή δυναμική, όμως αυτή την περίοδο μοιάζει περισσότερο ομοιογενής από την αντίπαλό της.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ν' ασχοληθούμε με το χάντικαπ (1,5), αφού η απλή νίκη των φιλοξενούμενων πληρώνει 1,99 στην betshop.gr.

Πάμε τώρα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου οι Golden State Warriors θα παίξουν κόντρα στους αδύναμους Denver Nuggets και θέλουν να κάνουν ένα καλό σερί νικών. Οι «σβώλοι» είναι σαφές πως βρίσκονται σε μία μεταβατική σεζόν και δεν έχουν σαν στόχο να μπουν στα δυτικά playoff. Οι «πολεμιστές» δεν είναι ακόμα στα καλά τους, όμως έχοντας αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους οι παίκτες, έχουν το ταλέντο και την προσωπικότητα, για να παίρνουν νίκες.

Αν το πλεονέκτημα για τους Nuggets κυμανθεί περίπου στους 10 πόντους, τότε ο άσος θα είναι η επιλογή μας.

Δεν τρώει δεύτερη συνεχόμενη «σφαλιάρα» η Ρεάλ