MENU

Καθώς βαίνουμε ολοταχώς για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι ένα από τα τελευταία... καταφύγια συλλογικού ποδοσφαίρου όπου μπορούμε να βρούμε επιλογές για απόψε.

Αρχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπάνφιλντ κόντρα στην Αρσενάλ Σαραντί. Παρόλο που προέρχεται από ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αργεντινής η απογοήτευση δεν έχει καταλάβει ακόμη την ομάδα. Αυτό κυρίως γιατί πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η «Ταλάδρο» έχει τρεις νίκες και μια ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στη Σούπερλιγκα. Μάλιστα, μετράει δύο απανωτές επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Εχει καλύτερο σύνολο από την αντίπαλό της με ξεκάθαρες ιδέες για το τι θέλει και τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, έχει και ποιοτικούς παίκτες σε καίριες θέσεις που της δίνουν αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Στην τρέχουσα διοργάνωση έχει δύο στα δύο εντός έδρας, ενώ στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει μονάχα δύο φορές – κι αυτές από «μεγάλες» του ποδοσφαίρου της χώρας όπως η Ράσινγκ Κλουμπ και η Μπόκα Τζούνιορς.

Ο άσος προσφέρεται από τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 1,56 στην betshop.gr και 1,57 σε stoiximan, bet365. Για να πάρω απόδοση θα αυξήσω το ρίσκο, έχοντας πάντα υπόψιν μου τη διαθεσιμότητα του cash out. Είτε για αλλαγή στρατηγικής είτε για προείσπραξη μέρους των κερδών.

Εκτιμούμε πως έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία της ενάντια στην Αρσενάλ Σαραντί και γι' αυτό κατευθυνόμαστε στην επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό που προσφέρεται στο 2,40 στην betshop.gr.

Νιούελς – Γοδόι όπως στο Κύπελλο

Η Νιούελς Ολντ Μπόις είναι μια προβληματική ομάδα. Μπορεί να μη δέχεται εύκολα γκολ, αλλά έχει κενά στην άμυνά της, ενώ δεν σκοράρει εύκολα. Δικαίως βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Η έλλειψη ταλέντου από το ρόστερ της είναι εμφανής.

Η Γοδόι Κρουζ είναι περισσότερο όσα πάνε και όσα έρθουν ομάδα. Εχει παίκτες για να κάνουν ζημιά μπροστά, αλλά στην άμυνα είναι ευάλωτη. Είναι φορμαρισμένη, ωστόσο, και θα παίξει για να πάρει τα ηνία του ματς και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Οπως συνέβη, δηλαδή, στις αρχές του περασμένου μήνα όταν νίκησε με 2-1 τη Νιούελς Ολντ Μπόις για το Κύπελλο Αργεντινής.

Περιμένουμε ένα ακόμη ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν σκοράρισμα και παραπάνω από 2,5 γκολ. Ο συνδυασμός προσφέρεται στο 3,11 στην betshop.gr.

Το βλέμμα στραμμένο στην Αργεντινή