MENU

Το σετ αποδόσεων στο Κολωνία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι σωστό. Η Αϊντραχτ είναι το οριακό φαβορί. Δεν την κράτησα όμως, ως επιλογή.

Το Αμβούργο θα χρειαστεί τέλειο ματς αμυντικά ώστε να σταματήσει την Ντόρτμουντ και κυνικότητα στις ευκαιρίες του. Τα δύο αν που ανέφερα χθες για τη Σάλκε, ισχύουν και για αυτό. Προφανώς και έχει προβάδισμα η Ντόρτμουντ, προφανώς και είναι αστεία η απόδοση του διπλού της. Το αφήνω κι αυτό στην ησυχία του.

Δεν σας ταλαιπωρώ άλλο, από την Α’ Γερμανίας δεν κράτησα επιλογή. Το ένα μου βρωμούσε, το άλλο μου ξίνιζε. Κατέβηκα στη Β’ Γερμανίας. Μακριά από το 1,99 της Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊχ. Πιο εύκολα μπορεί να ποντάρει κανείς στο 3,35 της ισοπαλίας στην betshop.gr, ένα αποτέλεσμα που εξυμνεί, συνήθως με σκορ 1-1, η Αϊντραχτ.

Πιθανό το over 2,5 στο ματς της Ντινάμο Δρέσδης, αλλά έχω τα ψυχολογικά μου μαζί της, από την περασμένη Κυριακή και τη μη επιβεβαίωση του over 2,5 στο παιχνίδι της στο Ρέγκενσμπουργκ. Είναι και σε απόδοση φαβορί (ξανά) το σημείο, το άφησα και αυτό.

Πάει και η Φορτούνα Ντίσελντορφ. ΟΚ, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην αναξιόπιστη αμυντικά Γιάν Ρέγκενσμπουργκ. Για 1,71 όμως; Μπα. Δεν νομίζω. Διαγραφή.

Φινάλε (κατηγορίας) με τη Χάιντενχαϊμ που πληρώνει ως οριακό φαβορί απέναντι στην Ντάρμσταντ. Με 2,42 πληρώνει τον άσο η betshop.gr, με 2,37 η bet365 και με 2,40 η stoiximan. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Την Ντάρμσταντ θα έδινα ως οριακό φαβορί, η Χάιντενχαϊμ, αν θυμάστε και παλαιότερα κείμενά μου, δεν με έχει πείσει ως γηπεδούχος. Δεν μου δείχνει να «έχει» το δημιουργικό παιχνίδι. Όχι ότι και η Ντάρμσταντ βεβαίως, έχει βγάλει μάτια μακριά από την έδρα της. Αήττητη είναι σε δύο ματς, αλλά δεν γοήτευσε κιόλας.

Η μεσοβέζικη λύση τελικά, έρχεται με τον κλασσικό τρόπο σε ματς της Χάιντενχαϊμ. Με το over 2,5. Παρ’ ότι αυτό εμφανίστηκε και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Φρανκ Σμιντ, οι εταιρίες εξακολουθούν και το προσφέρουν ως αουτσάιντερ. Το τιμώ λοιπόν, ξανά, σε απόδοση 2,13 από την betshop.gr.

Από τη Γ’ Γερμανίας το ματς που έχει ενδιαφέρον είναι το Κέμνιτσερ – Φορτούνα Κολωνίας. Σε αντίθεση με τις εταιρίες, που δίνουν ως οριακό φαβορί την Κέμνιτσερ, θα πήγαινα είτε σε μοιρασμένο σετ τιμών είτε σε οριακό φαβορί τη Φορτούνα Κολωνίας. Θεωρητικά, το διπλό στο dnb φαντάζει ως καλή επιλογή, αλλά και σε αυτό το ματς, με το over 2,5 θα καταπιαστώ. Απόδοση αουτσάιντερ έχει στην betshop.gr και νομίζω ότι έχει τύχη εμφάνισης. Το κρατάω το 1,95.

Φινάλε με τη Σουηδία. Συνεχόμενες ήττες για τη Χάλμσταντ που δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Πορεία πρωταθλητισμού εδώ και σχεδόν δύο μήνες από την Κάλμαρ, που έχει ηττηθεί μόνο από τη Μάλμε στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Καλή η απόδοση για το διπλό της, το 2,32 που πληρώνει στην betshop.gr εξακολουθώ και το θεωρώ καλό. Όχι τόσο καλό όσο ήταν το 2,47 με το οποίο άνοιξε, αλλά ακόμα καλό. Το επιλέγω.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε.

** Για τους βιαστικούς που θέλουν μια τριάδα με καλή απόδοση, το 1&Under της Εβερτον του Αχιλλέα Βάλλα σε συνδυασμό με το Over 2,5 στο Κέμνιτσερ – Φορτούνα Κολ. και το διπλό της Κάλμαρ από τον Θανάση Κελαντώνη, βγάζουν γινόμενο 17,69. Η τριάδα, υπάρχει άμεσα διαθέσιμη στο ΒΟΤ (Bet On Ticket) υπ αριθμόν 148765 στην betshop.gr. Στη νέα, πολύ social υπηρεσία της.

Δύο γερμανικά over και η Κάλμαρ