MENU

Αυτή βέβαια που ακόμα δεν μας έχει πληρώσει είναι η Ελλάδα, καθώς δεν έχει κατορθώσει να βρει τα πατήματα της, κινδυνεύοντας άμεσα με αποκλεισμό.

Η Φινλανδία έχει ρεκόρ 2-1 και με νίκη απόψε βάζει υποψηφιότητα, για να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Συνήθως η ομάδα του Ντέντμαν κερδίζει τα παιχνίδια από την άμυνά της κι αυτό περιμένουμε να κάνει και σήμερα, κόντρα σ’ ένα σύνολο με περισσότερες λύσεις. Η δική μας εθνική, όσο βρίσκει σίδερο από τα 6,75, τόσο περισσότερο θ’ αδυνατεί να επικρατεί επί ισάξιων ή και κατώτερων αντιπάλων.

Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση θα εμπιστευτώ το under 154,5 πόντων στην τιμή του 1,85 στην betshop.gr.

Δεν γίνεται όμως να μην στηρίξω και την Ελλάδα, η οποία πρέπει επιτέλους να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Ο άσος -5,5 δεν με φοβίζει και είναι επιλογή μου στην απόδοση 1,85 της betshop.gr.

Αν εξαιρέσουμε την πρεμιέρα των Γάλλων στη διοργάνωση στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έχουν σκοράρει μέσο όρο 110 πόντους. Η Πολωνία του Μάικ Τέηλορ δεν είναι αυτό που λέμε σύνολο, που θα σκιστεί στην άμυνα κι αυτό πληρώνει μέχρι τώρα. Ειδικότερα στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, οι προσαρμογές στα μετόπισθεν ήταν για κλάματα και αυτό πιθανό να της κοστίσει πολύ ακριβά.

Εδώ λέω να ρισκάρω και να επιλέξω το ειδικό στοίχημα συνολικών πόντων 161-170, που προσφέρεται 2,95 στην betshop.gr. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του και από το διπλό του -12,5, με απόδοση 1,80 στην betshop.gr.

Ξέρετε πόσο μας εξιτάρουν ν’ αναλύουμε αμφίρροπα ματς και σ’ αυτό το πλαίσιο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την μονομαχία δύο παραδοσιακών δυνάμεων των Eurobasket. Ιταλία και Γερμανία ερίζουν για την κορυφή του δευτέρου ομίλου και θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για το θετικό αποτέλεσμα. Τα «πάντσερ» έχουν εντυπωσιάσει με την αγωνιστικότητα τους και κυρίως με το γεμάτο ουσία παιχνίδι τους. Η «σκουάντρα ατζούρα», μπορεί να ηττήθηκε από την ισχυρή Λιθουανία, όμως σήμερα έχει τη δυναμική, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα, για να πάρει αυτό που θέλει.

Δεν περιμένουμε μπάσκετ γρήγορου ρυθμού, όμως το line των 143,5 πόντων είναι μικρό. Με μία μικρή δόση ρίσκου θα συνταχθούμε με το over, που το βρίσκουμε στην τιμή του 1,95 στην betshop.gr.

Οι άμυνες παίρνουν τη σκυτάλη από τις επιθέσεις