MENU

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη ζώνη της UEFA, το Μαυροβούνιο δεν μπορεί να κάνει λάθος αν θέλει να έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης στο μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού στη Ρωσία.

Το Μαυροβούνιο προέρχεται από νίκη με 3-0 επί του Καζακστάν. Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο εξαιτίας της ευκολίας που επικράτησε. Πέτυχε, δε, μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Μείωσε την διαφορά του από την πρώτη Πολωνία στους τρεις βαθμούς και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση πάνω από την Δανία.

Τώρα, τα περιθώρια στενεύουν και η πίεση αυξάνεται. Αυτό γιατί η Πολωνία και η Δανία αντιμετωπίζουν αντιπάλους σαφώς κατώτερους σε ποιότητα και το Μαυροβούνιο δεν μπορεί να περιμένει κάτι από το Καζακστάν και την Αρμενία αντίστοιχα. Οπότε το ματς με τη Ρουμανία απόψε στην Ποντγκόριτσα αποκτά σημασία τελικού. Οι υψηλές τιμές του άσου θα δημιουργήσουν αξία για cash out αν προηγηθεί το Μαυροβούνιο καθώς στο ματς δεν αναμένονται πολλά τέρματα. Το under προσφέρεται στο 1,53 στις betshop.gr, bet365 και 1,57 στην stoiximan.

Η εκτίμησή μας είναι πως η ανάγκη, η διαφορά ποιότητας και φόρμας γέρνει τη ζυγαριά υπέρ της γηπεδούχου μιας και η Ρουμανία δεν έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Παίζεται ο άσος που προσφέρεται στο 2,62 στην betshop.gr.

Από κοντά και η Δανία

Η Δανία στην Αρμενία αναζητά έναν διπλό στόχο: αφενός να κάνει τη νίκη της κόντρα στην Πολωνία να... μετρήσει και αφετέρου να πάρει τρεις βαθμούς περιμένοντας στραβοπάτημα του Μαυροβουνίου κόντρα στη Ρουμανία.

Η Αρμενία δεν έχει πραγματικές πιθανότητες πρόκρισης. Βρίσκεται στο χείλος του αποκλεισμού. Αυτό πάντοτε παίζει το ρόλο του αν και δεν την περιμένουμε απαθή. Ωστόσο, τους λείπει το μεγάλο κίνητρο, ίδιο με αυτό που έχουν οι Δανοί.

Το διπλό είναι μεγάλο φαβορί και προσφέρεται στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 1,39 από την betshop.gr, 1,40 στην stoiximan και 1,45 στην bet365.

Η Δανία παραμένει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, ισόβαθμη με το Μαυροβούνιο, τρεις βαθμούς πίσω από την Πολωνία. Πρέπει να συνεχίσει το... σπριντ που άρχισε με το 4-0 επί των Πολωνών για να αυξήσει τις πιθανότητές της. Περιμένουμε να επιδιώξει να μην αφήσει τίποτα στην τύχη. Θα πιέσει από την αρχή για να φτάσει στη νίκη.

Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 3,44 στην betshop.gr.

Το Μαυροβούνιο δεν μπορεί να κάνει λάθος