MENU

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε την σεζόν της με ήττα 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, με το σκορ να την κολακεύει ιδιαίτερα.

Ηταν πολύ χειρότερη και άξιζε να χάσει με μεγαλύτερη διαφορά. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως «ξύπνησε» τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο που έκτοτε έχουν θεαματική μεταμόρφωση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε δύο αγωνιστικές νίκησαν με 4-0 τη Γουέστ Χαμ και τη Σουόνσι. Μια ιστορική εκκίνηση αφού έπειτα από 110 χρόνια η ομάδα κάνει κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Ο στόχος σήμερα είναι το 3/3 ενάντια στη Λέστερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν ισοπεδωτικοί σε αυτά τα δύο ματς. Είχαν κατά μέσο όρο 19 τελικές προσπάθειες και ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί καθώς σημείωσαν οχτώ γκολ σε 13 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία!

Προφανώς, ο άσος προσφέρεται ως τεράστιο φαβορί (1,30 betshop.gr, bet365 και 1,29 στην stoiximan) και επίσης μεγάλο φαβορί (1,65 betshop.gr, bet365 και 1,62 στην stoiximan) είναι το over. Για να πάρουμε αξία στην επιλογή μας πρέπει να αυξήσουμε το ρίσκο, ενώ επειδή ο αγώνας αρχίζει αργότερα μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο ποντάρισμα με άλλες, κερδισμένες επιλογές, οπότε μέσω cash out μπορεί να έχουμε μικρότερα, αλλά, σίγουρα κέρδη.

Η άμυνα της Λεστερ είναι ιδιαίτερα ευάλωτη υπό πίεση και προσφέρει εύκολα ευκαιρίες. Αν η αντίπαλη επίθεση είναι και ποιοτική τότε μπορεί να συμβεί ότι και με την Αρσεναλ στην πρεμιέρα που δέχθηκε τέσσερα γκολ. Η Μπράιτον, πάλι, τις έκανε τρεις σημαντικές ευκαιρίες αλλά χωρίς παίκτη να κάνει τη διαφορά δεν σκόραρε.

Οπότε με τον Ρομέλου Λουκάκου σε «δαιμονιώδη» φόρμα και έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ σε τρεις επίσημες συμμετοχές περιμένουμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιβληθεί και στα δύο ημίχρονα της αντιπάλου της. Η επιλογή προσφέρεται στο 2,80 στην betshop.gr.

Ευκαιρία για την Τζιρόνα

Στο ντεμπούτο της στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Τζιρόνα έδειξε πως εμφανίστηκε για να... μείνει στην κατηγορία. Ναι μεν προηγήθηκε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και έπειτα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 όταν η αντίπαλός της έπαιζε με δέκα, αλλά αυτό είχε να κάνει περισσότερο με την Ατλέτικο παρά με την ίδια.

Ελάχιστες ομάδες έχουν δείξει την ικανότητα να... χορέψουν σε τέτοιο βαθμό τους «ροχιμπλάνκος» και αναμφίβολα η εξέλιξη ήταν ένα καλό μάθημα για να μάθει να «κλείνει» τα παιχνίδια στα οποία προηγείται. Απόψε πάει στο «Μοντιλίβι» η Μάλαγα που έχει πολλά προβλήματα όπως φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα της με 1-0 από την Εϊμπαρ.

Εκτιμούμε πως η Τζιρόνα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ο άσος είναι επιλογή μου και προσφέρεται στο 1,90 στην betshop.gr.

H Γιουνάιτεντ είναι... ισοπεδωτική