MENU

Διαβάζοντας τον τίτλο και τον υπότιτλο του κειμένου ήδη έχετε αποκτήσει μια ιδέα για το που κατευθυνόμαστε.

Εντάξει, η Ιντεπεντιέντε έχει κάποια θέματα. Ηταν κάκιστη στην ήττα με 3-0 από την Μπόκα Τζούνιορς στο «Λα Μπομπονέρα» την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά αυτό ήταν το πρώτο ματς που έχασε μέσα στο 2017.

Οπότε στα μάτια μας δεν έχει... πέσει. Αλλωστε, η Μπόκα είναι φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα και είναι καλύτερη ομάδα. Εντάξει, η Ιντεπεντιέντε έχει και κάποιες απουσίες. Λείπει ο στράικερ Εμανουέλ Τζιλιότι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Υπάρχουν και αμφιβολίες στο κέντρο της άμυνας και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο, υπάρχει προσωπικό για να καλύψει τα κενά και η 11άδα που θα παραταχθεί θα είναι ούτως ή άλλως ποιοτικά ανώτερη από εκείνη της Ντεφένσα Χουστίσια.

Στις τάξεις της Ιντεπεντιέντε το ματς έχει μεγάλη σημασία. Με νίκη ανεβαίνει στην 5η θέση που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Αργεντινής θα εξαρτάται από την ίδια για να «σφραγίσει» το εισιτήριο. Μέχρι στιγμής βλέπουμε ποιοτική ανωτερότητα και βαθμολογικό κίνητρο.

Τρίτον, ο προπονητής της Αριέλ Ολάν βοήθησε να στηθεί η Ντεφένσα Χουστίσια. Μπορεί να μην έχει σχέση με το ρόστερ, αλλά από άποψη προσέγγισης η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε που καθόταν στον πάγκο της. Εκτιμούμε πως γνωρίζει τον τρόπο να της κάνει ζημιά ακόμη και στον μικρό διαστάσεων αγωνιστικό χώρο του «Φλορένσιο Βαρέλα».

Τέταρτον, η Ντεφένσα Χουστίσια είναι σωμένη. Την ενδιαφέρει περισσότερο το Κόπα Σουδαμερικάνα (κληρώθηκε με τη Σαπεκοένσε) παρά το πρωτάθλημα και έχουμε αμφιβολίες για το πόσο έτοιμη είναι γι' αυτό το ματς. Βλέπετε, μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο προπονητής Σεμπαστιάν Μπεκατσέσε θα την αφήσει στο τέλος της σεζόν (όπως και οι 13 δανεικοί που έχει) γιατί θα αναλάβει πλήρη καθήκοντα ως βοηθός του Χόρχε Σαμπαόλι στην εθνική Αργεντινής.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν καν εκεί για τις προπονήσεις της Ντεφένσα Χουστίσια καθώς βρισκόταν στη Σιγκαπούρη με την εθνική ομάδα στο πλευρό του Σαμπαόλι. Η διοίκηση ψάχνει ήδη αντικαταστάτη και ακούγεται πως ο Γκαμπριέλ Μιλίτο έχει ήδη αρνηθεί. Αν μη τι άλλο όλα αυτά δίνουν την αίσθηση πως ο σύλλογος έχει αλλού το μυαλό του.

Το διπλό της Ιντεπεντιέντε, δε, αξίζει το ρίσκο βλέποντας πως η καλύτερη ομάδα, αυτή που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, αυτή που πραγματικά προετοιμάστηκε καλά για την αναμέτρηση προσφέρεται στο 3,10 στην betshop.gr.

Η καλύτερη ομάδα έχει το... ζουμί