MENU

Για την ομάδα του πρωτάρη στους πάγκους (αλλά θρύλου του συλλόγου) Ροτζέριο Σένι, τα πράγματα στη σεζόν πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Αποκλεισμός στα ημιτελικά του Παουλίστα από την Κορίνθιανς, σφαλιάρα σε διπλά ματς από την Κρουζέιρο στο Κύπελλο, «αντίο» και στο Σουνταμερικάνα με δύο ισοπαλίες απέναντι στην Ντεφένσα Χουστίσια και η «μαύρη» εκκίνηση στο πρωτάθλημα έχουν φέρει τον Σένι υπό τεράστια πίεση.

Μέσα στην εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι είχε (πριν ένα μήνα) επεισόδιο με τον έμπειρο χαφ Σίσερο, ήδη υπάρχει μεγάλη κριτική για την αναποτελεσματικότητα των «τρικολόρ», όμως, ο 44χρονος τεχνικός βλέπει ότι οι παίκτες βαδίζουν πάνω στο πλάνο του.

Η Σάο Πάουλο, είτε με 4-3-3, είτε με 3-4-3, κυριαρχεί στην κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά είναι φανερό πως της λείπει ένας «φονιάς», αφού ο Πράτο, αν και ικανότατος, δεν είναι ο κλασικός στράικερ, ενώ η απουσία του τραυματίας Γουέλινγκτον Νεμ είναι κάτι που «πονά» το τελευταίο διάστημα του «τρικολόρ».

Βέβαια, απέναντι τους έχουν μια Αβαΐ, η οποία μαστίζεται εξίσου –αν όχι και περισσότερο- από τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Στην πρεμιέρα στο «σπίτι» της απέναντι στην ελλιπή Βιτόρια Μπαΐα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια φάση της προκοπής.

Το πλάνο του Κλαουντινέι Ολιβέιρα έχει κυρίως ως στόχο να «αναχαιτίζει» το παιχνίδι των αντιπάλων, ωστόσο η έλλειψη ιδεών, αλλά και κάποιου ξεχωριστού παίκτη, την καθιστά αδύναμη παραγωγικά. Πόσο μάλλον όταν στο Σάο Πάουλο έχει ταξιδέψει χωρίς τον πρώτο σκόρερ της στο Καταρινένσε, τον φορ Ζούνιορ Ντούτρα (6 γκολ).

Βάσει του στυλ και της επιθετικής… αναιμίας των δύο ομάδων, πάμε λοιπόν για ένα ματς με χαμηλό σκορ. Ωστόσο, εκτιμούμε ότι η μεγαλύτερη ποιότητα της Σάο Πάουλο, παρά το «βαρύ» κλίμα», θα γείρει την πλάστιγγα προς τον άσο.

Γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στο συνδυασμό του «1 & Under 2,5», που αποδίδει 3,05 στην betshop.gr.

** Η επιλογή του Δημήτρη Καραμφυλίδη και αυτή του Αχιλλέα Βάλλα δημιουργούν μια δυάδα με απόδοση 6,00. Υπάρχει στο ΒΟΤ (Bet On Ticket) υπ αριθμόν 96005 στην betshop.gr. Υπηρεσία για «ένα κλικ»!

Νικούν οι «τρικολόρ» παρά την πίεση…