MENU

Ο απολογισμός πάντως, της δράσης που προηγήθηκε μου «είπε» ξανά ότι τα εναπομείναντα πρωταθλήματα, δεν είναι να τα εμπιστεύομαι και πολύ.

Ειδικά το MLS με έχει αιφνιδιάσει τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. ΟΚ, η πιο πρόσφατη αγωνιστική δεν ήταν τόσο «κουφή» όσο η προτελευταία, αλλά τα αποτελέσματα της Κυριακής δεν τα λες και αναμενόμενα. Τέλος πάντων, δικά μου είναι αυτά, εσάς σας ενδιαφέρει η ουσία, όχι οι εσωτερικές μου σκέψεις.

Από τις Λίγκες που κρατάω επαφή το πρόγραμμα σήμερα έχει μπόλικη Νορβηγία και μία τζούρα Σουηδίας. Αρχίζω από το παιχνίδι Βίκινγκ – Ααλεσουντ. Φαβορί η Βίκινγκ για τις εταιρίες. Με 1,90 πληρώνουν τον άσο η bet365 και η betshop.gr, και η stoiximan.

Το πρώτο πράγμα που έκανα βλέποντας αυτές τις τιμές είναι να ρίξω μια ματιά στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Να κοιτάξω αν υπάρχει κάποιος ανοιχτός λογαριασμός, κάποιο χρωστούμενο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει. Εκτός αν κάτι χάνω τραγικά.

Το δεύτερο που έκανα ήταν να… ξεχάσω την περασμένη Παρασκευή. Η Ααλεσουντ ήταν σημείο που παίχτηκε αρκετά υποδεχόμενη τη Βαλερένγκα. Η ήττα της χάλασε αρκετά πονταρίσματα, μαζί και ένα δικό μου. Είχα παίξει Αλεσουντ σε μονό αποδεκτό στοίχημα, έχασα.

Πάμε για το δις εξαμαρτείν ή αν προτιμάτε για το δεν με αφήνουν να αγιάσω (οι αποδόσεις). Δεν μπορώ να βλέπω ομάδα που έχει ρεκόρ 1-1-6 στο πρωτάθλημα (1-0-3 ως γηπεδούχος) να πληρώνει ως καθαρό φαβορί απέναντι σε ομάδα που έχει ρεκόρ 1-2-1 ως φιλοξενούμενη. Εχασε το πρώτο της ματς και έκτοτε μέτρησε 1-2-0. Δεν έχασε ούτε στη Ρόζενμποργκ, ούτε στη Μόλντε.

Ακόμα λοιπόν, κι αν η Ααλεσουντ με στεναχωρήσει για δεύτερη σερί φορά, είναι επιλογή μου το 3,80 που πληρώνει στην betshop.gr το διπλό της. Οι πιο συντηρητικοί μπορείτε να σκεφτείτε και το 2 dnb που πληρώνει 2,75.

Ζόρικο, αλλά αξίζει

Δεύτερο σημείο που έχω κατά νου είναι το διπλό της Σάρπσμποργκ. Ζόρικο σημείο. Το (ανα)γνωρίζω. Δεν είναι αξιόπιστη ομάδα εκτός έδρας η Σάρπσμποργκ, δέχεται με συνέπεια τέρματα και αυτό μπορεί να της στοιχίσει, ακόμα και απέναντι στη Λίλεστρομ, που έχει αποτύχει να σκοράρει στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της και γενικά, δεν το «έχει» ιδιαίτερα επιθετικά.

Να σας πω την αμαρτία μου το συγκεκριμένο ζευγάρι μου θυμίζει λίγο το Χάλμσταντ – Χάμαρμπι της Κυριακής. Δεν είμαι τόσο «ζεστός» για τη Σάρπσμποργκ όσο ήμουν για τη Χάμαρμπι βεβαίως, απλά μερικές ομοιότητες διαπιστώνω, έχοντας όμως, μπροστά μου το διπλό σε απόδοση αουτσάιντερ, δεν έχω πρόβλημα να κάνω μικρό παιχνίδι μαζί του. Αν ήταν οριακό φαβορί το διπλό, θα το άφηνα στην ησυχία του. Τώρα όμως, το 2,70 της betshop.gr θα το τιμήσω… διακριτικά.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε.

Το… αναπόφευκτο δις εξαμαρτείν