MENU

Τι θα λέγατε να αρχίσουμε λίγο τις… ανατροπές στο καθιερωμένο μας εβδομαδιαίο τετράτροχο ραντεβού μας; Μέχρι σήμερα συνεπιβάτες μας ήταν κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και φυσικά αυτοί θα αποτελούν τους βασικούς καλεσμένους μας και στη συνέχεια των διαδρομών μας. Σκεφτήκαμε, όμως, ότι το κάθισμα ενός αυτοκινήτου αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να γνωρίσετε καλύτερα και τους ανθρώπους του SDNA! Μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, την επαγγελματική τους ιδιότητα, τα άρθρα και τα κείμενα με τα οποία σας έχουν συστηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Αρχή, λοιπόν, με τον Κώστα Κετσετζόγλου και την πιο… extreme συνέντευξη στην οποία έχει συμμετάσχει ποτέ! Ερωτάται για τα πάντα και… απαντάει στα πάντα:

Τι θα έκανε αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πρότεινε δουλειά στα Νέα; Πως θα αντιδρούσε αν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας του… έκανε ωτοστόπ στο δρόμο; Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν η ΑΕΚ κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Ποιοι είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να… τηγανίζεις έναν γαύρο;

Κι όλα αυτά μαζί με μια απίθανη… κατακόκκινη έκπληξη που τον περίμενε. Κώστας Κετσετζόγλου unplugged και… τέρμα τα γκάζια!

http://video-ftp.sdna.gr/ketse.mp4
O Kώστας Κετσετζόγλου στο road stories