MENU

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ένας πρώην πρωταθλητής Ελλάδας, κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ, βαλκανιονίκης και με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς και Μεσογειακούς αγώνες, ο Δημήτρης Χασιώτης, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των τμημάτων της κλασικής κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Ο Χασιώτης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και ξεκινάει αμέσως δουλειά με βάση τα πλάνα για την ανάπτυξη του αθλήματος στα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ και θα είναι υπεύθυνος στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα, στα επίλεκτα, αλλά και στην εκμάθηση. Πάντα με τη συνεργασία της τεχνικής συμβούλου Μαρίας Θηβαίου.

Ο ίδιος μας δήλωσε μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΝΟΜ. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα με τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε. Στόχος να δημιουργήσουμε μια φουρνιά πλήρως καταρτισμένων και ολοκληρωμένων αθλητών”.

Ο Δημήτρης Χασιώτης, που είχε δουλέψει την περασμένη σεζόν με επιτυχία ως προπονητής στον Ηλυσιακό, υπήρξε: -Πρωταθλητής Ελλάδας στα 200 μ. ύπτιο επί σειρά ετών, κατέχοντας παράλληλα το πανελλήνιο ρεκόρ τόσο σε πισίνα 50 μ. όσο και σε 25 μ. -Ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέβηκε τα 2 λεπτά στην απόσταση των 200 μ. ύπτιο. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του η πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο το 2008. Επίσης: -2004 Βαλκανικοί αγώνες: 1η θέση στα 200 μ. ύπτιο, 2η θέση στα 100 μ. ύπτιο. -2009:΄Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ρώμη: 22η θέση. -2009: Μεσογειακοί αγώνες, Πεσκάρα, 5η θέση. -2011: Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων: 3η θέση. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, εξάλλου, στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, ξεκινούν προπονήσεις για τη νέα σεζόν όλα τα τμήματα και των τριών αθλημάτων που καλλιεργεί ο ΑΝΟΜ, δηλαδή της Συγχρονισμένης κολύμβησης, κλασικής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Ο Δημήτρης Χασιώτης προπονητής στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης