MENU

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο μαζί με την χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία, την Ολλανδία και τη Μάλτα.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης.

Στο Σπλίτ μεταβαίνει και πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN).

Το πρόγραμμα των αγώνων της (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 15/2

19.00 ΕΛΛΑΔΑ- Κροατία

Παρασκευή, 16/2

17.30 Σερβία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 17/2

17.30 ΕΛΛΑΔΑ- Μάλτα

Κυριακή, 18/2

10.00 Ολλανδία – ΕΛΛΑΔΑ

Διαιτητές είναι οι, Μαριάι (Ουγγαρία), Τεϊξίντο (Ισπανία), Μερσιέ (Γαλλία), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Σανάντζε (Γεωργία) και παρατηρητής ο Μόλινερ (Ισπανία).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο “Poljud Sports Centre”, χωρητικότητας 2000 θεατών.

Στο Final 8 (5-8 Απριλίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες της κατάταξης.

Οι άλλοι δύο Όμιλοι

Α’ (Ουγγαρία): Ουγγαρία, Ισπανία, Γαλλία, Ρουμανία, Γεωργία

Γ’ (Παλέρμο): Μαυροβούνιο, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία

Με νέα πρόσωπα στο Σπλιτ η Εθνική ανδρών