MENU

Μια εύκολη νίκη πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, δεύτερη συνεχόμενη μετά την ήττα της στη Χίο στην αυλαία του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών. Το 17-3 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα αυτό να κρατά φυσικά τον ΝΟΒ στη 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Καπότσης και Βάσιτς με 5 και 4 γκολ, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση αφού η πτήση της αποστολής του ΝΟΒ έπεσε πάνω σε κακές καιρικές συνθήκες και τελικά προσγειώθηκε στα Χανιά, ενώ από εκεί η αθηναϊκή ομάδα μετέβη οδικώς στο Ηράκλειο.

  • ΟΦΗ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-17
  • Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 1-4, 0-6

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Αλάτσης, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωγόπουλος, Καλής 1, Πίσσας, Κόκκινος, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Σπυριδάκης, Καβουσανός, Κλάδος, Βάλσαμος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Σαρτζετάκης 3, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 2, Ποντικέας, Καπότσης 5, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης Δ.

Νίκησε και βλέπει πλέι-οφ ο Υδραϊκός

Με μια πολύ σημαντική νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ο Υδραϊκός, αφού αυτό το 9-5 και οι τρεις βαθμοί επί του Απόλλωνα Σμύρνης φέρνει την ομάδα της Ύδρας ακόμη πιο κοντά στα πλέι-οφ. Το ματς στον Άλιμο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σημαντικό προβάδισμα με 5-1 και από εκεί να κρατούν τη διαφορά με το 7-3 του ημιχρόνου. Το παιχνίδι ήταν πιο κλειστό στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, τα οποία έληξαν με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ σε καθένα εξ αυτών.

  • ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-5
  • Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 1-1, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης 1, Μπλάνης 2, Βιτέλλας 4, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς 2, Μοσκόφ 1, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Λέκιτς 2, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δημοσθένης, Δερμιτζάκης Χριστόφορος, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Ισοπαλία στο Ρέστειο

Χωρίς νικητή έληξε το ματς που έκλεισε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, με το Παλαιό Φάληρο και τον Εθνικό να μένουν στο 7-7, στο Ρέστειο κολυμβητήριο. Ο Εθνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 5-3 και στη συνέχεια στο 7-6, στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα τελευταία λεπτά το προβάδισμα χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Τζωρτζάτου στον παίκτη παραπάνω. Τελικά, ένα γκολ του Γαρδίκα περίπου 2' πριν τη λήξη έφερε το ματς στο τελικό 7-7, αποτέλεσμα που διατηρεί την αγωνία για τη μάχη των πλέι-οφ.

  • ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-7
  • Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-3, 3-4, 1-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου 1, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης 2, Παζαϊτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΟΦΗ - Βουλιαγμένη 3-17