MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
Ολυμπιακός
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
9 10
Kinef Kirishi
KINEF KIRISHI
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αν και ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση παίρνοντας διαφορά τριών τερμάτων στην πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκε 4-1 με δύο γκολ της Μόνικα Έγκενς στη συνέχεια δε μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό.

Οι «ερυθρόλευκες» βραχυκύκλωσαν επιθετικά μη καταφέρνοντας να σκοράρουν σε όλο το δεύτερο οκτάλεπτο, επιτρέποντας στην Κίρισι να μειώσει σε 4-3 με δύο γκολ της Γκλίζινα. Με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα πρώτα λεπτά του τρίτου οκταλέπτου, οι Ρωσίδες με την Γκλίζινα και πάλι ισοφάρισαν σε 4-4 ενώ με λόμπα της Σομπόλεβα προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι, τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Αβραμίδου έδωσε τέλος στην επιθετική αφλογιστία του Ολυμπιακού που κράτησε περίπου 12 λεπτά, ενώ η Έγκενς επτά δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 6-5.

Με την Καναδή πολίστρια να χάνει πέναλτι και παράλληλα την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της, ξεκίνησε το τέταρτο οκτάλεπτο με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζεται με γκολ της Σιμάνοβιτς ενώ με δύο γκολ της Γκλίζινα και πάλι οι Ρωσίδες έκαναν το 6-8 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Οι τυπικά φιλοξενούμενες διατήρησαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων μέχρι το 8-10 όταν ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα η Ασημάκη με προσπάθεια από τη θέση της φουνταριστής διαμόρφωσε το τελικό 9-10. Ο Ολυμπιακός με δύο ήττες μένει στην τέταρτη θέση του final four της Ευρωλίγκας. Την ίδια θέση είχε καταλάβει και το 2010 στη διοργάνωση που είχει γίνει στην Κέρκυρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ 9-10

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-2, 2-2, 3-5

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Ε., Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο , Έγκενς 3, Μπιανκόνι, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου

Κίνεφ Κίρισι (Κουρμπάνοφ): Καρνάουκ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα, Σιμάνοβιτς 2, Κουρότσκινα, Κρίμερ, Γκλίζινα 6, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα, Ιούσκοβα

Ολυμπιακός - Κίνεφ Κίρισι 9-10