MENU

Με αυτή την επιτυχία η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ανεβαίνει στην τέταρτη θέση, όπου ισοβαθμεί με τον Υδραϊκό (η ομάδα του Πειραιά ευνοείται στη μεταξύ τους ισοβαθμία). Βέβαια η ομάδα της Ύδρας έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης έχοντας διαφορά τεσσάρων τερμάτων (8-4) με το κλείσιμο του ημιχρόνο. Στη συνέχεια κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά με ντεμαράζ στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού, οι Χατζηκυριακάκης και Αργυρόπουλος - Κανακάκης που πέτυχαν από τέσσερα τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 17-10

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 3-3, 6-3

Εθνικός Πειραιά (Κουντουδιός): Θαλασσινός 3, Κόχειλας 3, Χατζηκυριακάκης 4, Χονδροκούκης 1, Φούτρης 2. Αργυρόπουλος - Κανακάκης 4

ΝΟ Καλαμακίου (Σταϊκόπουλος): Μητρόπουλος 1, Σάντα 1, Κουρλιάφτης 2, Καφετζόπουλος 2, Κατσαούνης 2, Αλεβίζος 1, Δερμιτζάκης 1

Εθνικός - Καλαμάκι 17-10