MENU

Το SDNA αποκάλυψε την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και εν συνεχεία για την επιστροφή της «Μάνας του Λόχου» σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Μετά το έκτακτο Δ.Σ., που έγινε για να οριστούν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη, η κινητοποίηση που υπάρχει στις... Παναθηναϊκές δυνάμεις είναι μεγάλη.

Για την ακρίβεια, στο άκουσμα της παραπάνω είδησης δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να κινητοποιηθούν. Πρόκειται για ανθρώπους που είτε στο παρελθόν δεν ήθελαν να βρίσκονται στο προσκήνιο, είτε εκτιμούν πως υπάρχει πλέον ο «μπροστάρης», που θα μπορέσει να ενώσει τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, υπάρχουν ήδη δύο ονόματα ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Πολέμη και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο πρώτος είναι ο γιος του εφοπλιστή Αδαμάντιου Πολέμη. Ο Λεωνίδας Πολέμης και φέτος υπήρξε πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωτηρία του βόλεϊ ανδρών και όχι μόνο. Έτσι, ετοιμάζεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο από την νέα σεζόν. Είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί τα ερασιτεχνικά βήματα της ομάδας σε όλα τα σπορ και βοηθά οικονομικά, χωρίς να επιζητεί τη δημοσιότητα. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είναι το δεύτερο πρόσωπο, που ξεκαθάρισε πως βρίσκεται στη διάθεση του σχήματος του Γιαννακόπουλου. Ο άλλοτε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρισκόταν στο «τριφύλλι» από το μακρινό 1971 και τάχθηκε στο πλευρό του Γιαννακόπουλου.

Πρόκειται για ανθρώπους που θα αποτελέσουν τους οικονομικούς αρωγούς του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θα προσπαθήσουν να τον ενισχύσουν ακόμα περισσότερο. Ακόμα, και από το ψηφοδέλτιο των ερχόμενων εκλογών φαίνεται ότι αναζητούνται και επιφανή στελέχη, που θα έχουν εμπειρία στο χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως... ξυπνάει και αφήνει στο παρελθόν τις κακές ημέρες, με τους ανθρώπους που «μπαίνουν» στον Ερασιτέχνη να βλέπουν πως μπορούν να ενωθούν στο πλευρό του Γιαννακόπουλου, κάτω από την «ομπρέλα» του οποίου μπορούν να υπάρξουν καλύτερες ημέρες για τους «πράσινους».

Συστράτευση Παναθηναϊκών δυνάμεων στον Ερασιτέχνη