MENU

Όπως είχατε ενημερωθεί μέσω του SDNA τις προηγούμενες ημέρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να συστήσει τριμελή επιτροπή, η οποία θα τον εκπροσωπήσει επισήμως από εδώ και στο εξής, στα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Μάλιστα, η τριμελής αυτή επιτροπή θα ζητήσει μια σειρά από απαραίτητα στοιχεία από την νυν διοίκηση της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως επικεφαλής αυτής της επιτροπής θα είναι ο Στέφανος Αυγουλέας. Πρόκειται για έναν πρώην παράγοντα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν μέλος και στο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο Αυγουλέας ήταν επί σειρά ετών κοντά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βοηθούσε οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στις εταιρείες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ είναι μέλος και στο Δ.Σ. του «CNN Greece».

Παράλληλα, στην επιτροπή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Ελμαλής, δικηγόρος του Δημήτρης Γιαννακόπουλου και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με τον οποίο ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ συνεργάστηκε και στην ποδοσφαιρική Σπάρτη. Το τρίτο μέλος θα είναι ο Ηλίας Κατσογιάννης, ο οποίος στην Σπάρτη ήταν Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Κατσογιάννης στο παρελθόν είχε περάσει και από το πόστο του Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η παραπάνω επιτροπή, λοιπόν, θέλει να... ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για να γίνει αυτό, θα ζητήσει απαντήσεις για όλα: για τα χρέη, για το καταστατικό του Ερασιτέχνη, για τα μέλη, για τα γηπεδικό και για πολλά άλλα. Το βασικό, βέβαια, είναι οι οφειλές. Η τριμελής επιτροπή των Αυγουλέα - Ελμαλή - Κατσογιάννη θα ενημερωθεί καταλλήλως για όλα τα ζητήματα και θα συλλέξει όσες απαντήσεις χρειάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να «μπει» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο στόχος είναι η παραπάνω κίνηση να πάρει άμεσα... σάρκα και οστά. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ώρα, όχι μόνο μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ίδιος την προηγούμενη Παρασκευή (31/3), αλλά και μέσω επιστολής που θα φτάσει στα γραφεία της «Μάνας του Λόχου». Μέσω αυτής, η τριμελής επιτροπή του Γιαννακόπουλου θα ζητάει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, αλλά και τον έλεγχο της Deloitte για τα οικονομικά δεδομένα. Ο έλεγχος αυτός έχει ολοκληρωθεί μετά από ενέργειες της παρούσας διοίκησης και είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Αμέσως μετά, θα καθοριστεί το πλάνο αποπληρωμής με λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα υπάρξουν οι απαραίτητες εξαγγελίες σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά τμήματα, ώστε άμεσα να τεθούν σε διαδικασία ανταγωνισμού απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και να αποφασιστεί σε ποια τμήματα θα πέσει το βάρος για την άμεση κατάκτηση τίτλων.

Ο Νο 1 στόχος όμως, της τριμελούς επιτροπής είναι να πάρει στα χέρια της τα στοιχεία και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η αποπληρωμή των χρεών.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι και η μοναδική προϋπόθεση που θα θέσει η διοίκηση Μπαλτάκου και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της αν τελικά γίνει πράξη. Η εγγύηση δηλαδή ότι ο Γιαννακόπουλος θα πάρει πάνω του τον μεγαλύτερο βραχνά των τελευταίων ετών που οδήγησε τον Ερασιτέχνη σε πισωγύρισμα.

Ποιοι μπαίνουν μπροστά στην κίνηση Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη!