MENU

Το Krav Maga σώζει ζωές... Στην εποχή μας, οι πιθανότητες να αισθανθούμε ψυχολογική πίεση, η οποία προέρχεται από τον φόβο ότι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια μορφή βίας, είναι μεγάλες. Η οικονομική μας κατάσταση, οι περιοχές που ζούμε και εργαζόμαστε, το επάγγελμά μας, το ωράριό μας κ.α., είναι μερικές μόνο από τις παραμέτρους που μπορούν να επηρεάσουν το πόσο ασφαλείς ή όχι, είμαστε.

Η βία στα σχολεία και το bullying που υφίστανται μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί να καταπολεμηθεί μέσω του Krav Maga, όπως επίσης και ο κίνδυνος που διατρέχουν οι γυναίκες σε περιπτώσεις βιασμών, ληστειών κ.ο.κ..

Τo Krav Maga είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για τις αποκλειστικές ανάγκες που μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς, σε θέματα που αφορούν την αυτοπροστασία και την επιβίωσή μας στην καθημερινότητά μας.

Δίνει λύσεις σε περιπτώσεις άοπλων και ένοπλων επιθέσεων, αλλά βασικά εκπαιδεύει σε θέματα τακτικής και ψυχολογίας ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες κάποιος να εμπλακεί σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Είναι εύκολο και κατανοητό στην εκμάθηση, βασισμένο στα ενστικτώδη αντανακλαστικά του ανθρώπου και στην εμπειρία πραγματικών γεγονότων της σημερινής εποχής. Αυτό, όμως, που το κάνει εξαιρετικό και αποτελεσματικό, είναι η επιστημονική του προσέγγιση και επεξήγηση, συνδυάζοντας την βιομηχανική του σώματος, την κιναισθητική νοημοσύνη και την ψυχολογία.

Με το Krav Maga μπορεί να ασχοληθεί από μαθητής νηπιαγωγείου έως συνταξιούχος, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε άλλα συστήματα πολεμικών τεχνών, ούτε τέλεια φυσική κατάσταση. Μόνο όρεξη και διάθεση για μάθηση.

Απολαύστε το εκπληκτικό κινηματογραφικό βίντεο σε συνεργασία με την Cut1 Productions και τη συνέντευξη του εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη που παραχώρησε στο SDNA:

Βασίλης Πετρίδης

  • Εκπαιδευτής Krav Maga Expert Level
  • Πιστοποιημένος για πολίτες, προσωπικό ασφαλείας και παιδιά

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.kravmaga.com.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6972114778 και στο e-mail [email protected].

Μύηση στον κόσμο του Krav Maga από τον εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη (pics, vid)