MENU

Ο έμπειρος αθλητικός παράγοντας εισήχθη στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Δευτέρα.

Κατά την έξοδό του (υποβασταζόμενος αρχικά και στη συνέχεια σε καροτσάκι) από το Ωνάσειο, ο κ. Κούβελος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ και την επανεκλογή του Σπύρου Καπράλου.

Συγκλόνισε, επίσης, όσους παρακολούθησαν τις τηλεοπτικές δηλώσεις του αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, καθώς παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του βρήκε το σθένος να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά συγκινητικό διάγγελμα για τις αξίες του Ολυμπισμού και για το «ευ αγωνίζεσθαι», τονίζοντας ότι η διαδικασία των εκλογών δεν πληρούσε τη νομιμότητα.

«Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε. Δεν κατανοώ την βιασύνη κάποιων να καταλάβουν τις καρέκλες. Κυρίαρχη ολυμπιακή αξία είναι το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Και κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι πρέπει να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν, ή κάποιοι να τους που τι σημαίνουν αυτές οι αξίες», ήταν η πολύ χαρακτηριστική δήλωσή του.

Δείτε τις δηλώσεις του Ισίδωρου Κούβελου:

https://streamable.com/zdol4

Συγκλόνισε ο Ισίδωρος Κούβελος κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο (vid)