MENU

Εσείς γνωρίζατε ότι τα οφέλη ακόμα και της πιο ήπιας αναδιαμόρφωσης του χώρου στον οποίο ζούμε είναι εκτός από χωροταξικά, πρακτικά ή ενεργειακά, κυρίως ψυχολογικά;

Αποδεδειγμένα, μία μεγάλη ή και πολύ μικρότερη αλλαγή μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη ζωή και την διάθεσή μας, με θετικό φυσικά τρόπο.

Σύμφωνα με έρευνες, ακόμα κι ένα απλό φρεσκάρισμα (βάψιμο τοίχων, ένα καινούριο μικρο-έπιπλο) αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών που είναι υπεύθυνα για την αισιοδοξία μας, ενώ όσο μεγαλώνουν οι αλλαγές (ριζικές ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας, αλλαγή δαπέδου κτλ) τόσο πιο έντονη είναι η θετική επίδραση που έχουν πάνω μας.

Λοιπόν, ξεκινάμε;

Η σωστή ανακαίνιση μαγειρεύεται στην κουζίνα!

Το μέρος του σπιτιού όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Το σημείο συνάντησης όλης της οικογένειας, ένα μέρος γεμάτο αναμνήσεις και οικείες μυρωδιές.

Καθόλου περίεργο, λοιπόν, που είναι συγχρόνως και το πιο “ταλαιπωρημένο” δωμάτιο.

Τι να προσέξετε:

  • Πρώτα η λειτουργικότητα! Οι αποστάσεις μεταξύ του φούρνου, του ψυγείου και του νεροχύτη πρέπει να μελετηθούν σωστά ώστε να επιτυγχάνεται οικονομία κινήσεων και εργονομία!
  • Προνοείστε για επαρκή αποθηκευτικό χώρο
  • Μελετήστε το φως: Αντίθετα με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, στην κουζίνα δεν θέλουμε να έχουμε το φως ακριβώς από πάνω μας την ώρα που μαγειρεύουμε

Fresh Start!

Τίποτα δεν δίνει μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε ένα σπίτι από ένα λαμπερό, καινούριο μπάνιο.

Ίσως πρόκειται για τον χώρο απ’ όπου επιβάλλεται να ξεκινήσει μία ανακαίνιση, για λόγους τόσο αισθητικούς όσο και υγιεινής.

Τι να προσέξετε:

  • Το πιο σημαντικό στην αναδιάρθρωση ενός μπάνιου είναι αυτά που… δεν φαίνονται! Φροντίστε να συνεργαστείτε με έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι θα εγγυηθούν για τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε τοίχους και κάτω από πατώματα! Λάθη και κακοτεχνίες σε σωληνώσεις και συνδεσμολογίες μπορεί να αποβούν καταστροφικές τόσο για το σπίτι όσο και για την τσέπη σας!
  • Διαλέξτε αδιάβροχα υλικά όπως πλακάκια ή μάρμαρο
  • Επενδύστε σε ένα καλό σύστημα εξαερισμού: Η υγρασία – και όχι τόσο οι άσχημες μυρωδιές – είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας!

Σανίδωσέ το!

Αλλάζοντας το δάπεδο του σπιτιού μας αλλάζει κυριολεκτικά ολόκληρη η όψη του. Μία πετυχημένη αλλαγή δαπέδου θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε πραγματικά μπει σε καινούριο σπίτι!

Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας τα λάμινεϊτ δάπεδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή λόγω του χαμηλού τους κόστους αγοράς αλλά και άμεσης τοποθέτησής τους.

Αφού τοποθετήσετε το καινούριο σας λάμινεϊτ δάπεδο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τον καθαρισμό του:

  • Η υγρασία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του συγκεκριμένου υλικού! Προσοχή λοιπόν στο στύψιμο της σφουγγαρίστρας.
  • Για επίμονους λεκέδες στο πάτωμα φροντίστε να προμηθευτείτε μία από τις ειδικές “ξύστρες” σιλικόνης και αποφύγετε τα σκληρά αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν την επιφάνεια.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων Μελέτη, κοστολόγηση, άμεση εκτέλεση

Το έχετε αποφασίσει αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Για αυτό υπάρχουν οι ειδικοί!

Η έμπειρη ομάδα της Αναδομώ είναι εδώ με όλες τις ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Μία ομάδα επαγγελματιών έτοιμη να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καινούριο σας σπίτι!

Φέρνει μία ανακαίνιση την άνοιξη;