Η ομάδα της Ισπανίας με τη νίκη αυτή προσπέρασε τους Πειραιώτες και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 20 βαθμούς, όσους και η Νόβι Μπέογκραντ. Ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς και πλέον είναι ισόβαθμος με τη Φερεντσβάρος.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική στον Πειραιά. Όπως φαίνεται αυτό το ματς θα είναι και «τελικός» πρόκρισης για τις δύο ομάδες.
Στον αγώνα της Ισπανίας η Μπαρτσελονέτα πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό σε κανένα σημείο του ματς.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-5
Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-0, 2-2
Μπαρτσελονέτα: Λόπεζ Πινέδο, Φαμέρα, Γκρανάδος, Μουνάριθ 2, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Παβιγιάρ, Φερνάντεθ, Ασένσιο, Περόνε 1, Μπιελ, Μπούστος
Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1