SDNA sprite sdna-2019-sports-sprite
MENU

Κάπως έτσι φαίνεται ότι αισθάνονται... προδομένοι αρκετοί καταναλωτές, με γνωστή ιστοσελίδα παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η οποία πρόσφατα διέκοψε τη λειτουργία της.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνει το EMEA.gr η εξέλιξη αυτή δεν οφείλεται σε τεχνικές δυσχέρειες, αλλά στο γεγονός ότι η Airfastickets... σφραγίστηκε από τις αρμόδιες Αρχές.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι στην Airfastickets έχουν συγκεντρωθεί ένα από τα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά.

Το δικαστήριο και τα επόμενα σχέδια

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας, Νίκος Κοκλώνης, που εμφανίζοντας ως ιδιοκτήτης της μπορεί επισήμως να μην δήλωνε πρόεδρος, CEO ή οτιδήποτε άλλο, βάζοντας μπροστά άλλους, ωστόσο το EMEAgr πληροφορείται ότι αντιμετωπίζει σοβαρές δικαστικές εκκρεμότητες. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, καλείται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ύστερα από δικαστική προσφυγή μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, καθώς το «κανόνι» ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ...

Οι πηγές του EMEA.gr, όμως, δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας ετοιμάζεται ήδη για τα επόμενα βήματά του στο λαμπερό χώρο της showbiz, λόγω των διασυνδέσεων που φέρεται να έχει.

Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στον πολλά υποσχόμενο χώρο των startups, σαν να μη συμβαίνει... τίποτα!

πηγή: emea.gr