MENU

Η εμβληματική φιγούρα των Prodigy βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ το πρωί της Δευτέρας (4/2).

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του έπειτα από κλήση ωστόσο σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών «ο θάνατός του δεν είναι ύποπτος».

«Κληθήκαμε μετά από ανησυχίες που υπήρχε για την υγεία ενός άνδρα, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί της Δευτέρας. Πήγαμε εκεί και δυστυχώς ο 49χρονος ήταν νεκρός. Οι οικογένειά του έχει ενημερωθεί. Ο θάνατός του, δεν θα αντιμετωπιστεί ως ύποπτος», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τα αίτια του θανάτου του ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Λίγο αργότερα οι Prodigy επιβεβαίωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook τον θάνατο του Φλιντ, γράφοντας: «Με βαθύτατο σοκ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του αδελφού, του καλύτερου μας φίλου, Κιθ Φλιντ. Ένας αληθινός πρωτοπόρος και θρύλος. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής από όλους τους ενδιαφερόμενους».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftheprodigyofficial%2Fposts%2F10156989067683249&width=500

Ο Κιθ Φλιντ έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του 90 με το συγκρότημα Prodigy. Τα τραγούδια «No good», «Out of Space», «Firestarter», «Breathe» εκτόξευσαν τη φήμη του συγκροτήματος, ενώ ο Φλιντ ξεχώριζε για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και την ενέργεια που έβγαζε στη σκηνή.

Σοκ: Νεκρός ο Κιθ Φλιντ των Prodigy!