MENU

Ο ΠΑΟΚ θεώρησε υποτιμητική την πρόταση της Nova για 4,7 εκατ το χρόνο. Επίσης εκτιμούσε πως αυτοί που υπέγραψαν για περισσότερα χρόνια φέτος, έκαναν λάθος γιατί τα φουσκωμένα λεφτά του δεύτερου και τρίτους χρόνου ουδέποτε θα τα πάρουν.

Αν τελικά καταλήξει ο όμιλος Forthnet στην Alter Ego, το ποδόσφαιρο θα μπει σε καραντίνα. Το μονοπώλιο θα έχει σφραγιστεί με τις πλάτες της κυβέρνησης. Υπήρχε σχέδιο και πλέον αυτό είναι φανερό.

Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο ηθικό θέμα απέναντι κυρίως στη δική τους κοινή γνώμη. Γιατί δεν είναι εύκολο για τις διοικήσεις τους να διαχειριστούν το γεγονός πως το βασικό τους έσοδο είναι προερχόμενο από τον μεγάλο οχτρό. Από την άλλη, αν σφυρίξουν αδιάφορα στη συγκεκριμένη εξέλιξη, μάλλον επιβεβαιώνουν πως ο συγκεκριμένος δεν είναι και τόσο μεγάλος οχτρός. Η κοινή γνώμη ξέρει και παρακολουθεί. Υπάρχει ένα κομμάτι της που είναι απαίδευτο, ένα άλλο που τρώει μασημένη τροφή, αλλά πάντα οι μεγάλες ομάδες έχουν και έναν συνειδητοποιημένο πυρήνα που στο τέλος του δρόμου είναι αυτό που ορίζει το ύφος τους.

Η παρασκηνιακή αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τις κυβερνητικές πλάτες είναι ομολογώ εντυπωσιακή. Θα μου πεις αν ξέρω πως ότι και να κάνω δεν θα έχω κανένα κόστος, όλοι μας θα εντυπωσιάζαμε.

Εμάς μας χτύπησε πρώτα η κυβέρνηση με την διακοπή της σύμβασης της ΕΡΤ, η πόρτα της Nova είχε κλείσει, μετά ήρθε ο γιος του μπαμπά να μας καθαρίσει από την Ευρώπη. Κάναμε και εμείς λάθη, έτσι για να τους δώσουμε βοήθεια. Αλλά επί της ουσίας, το κουβάρι ξετυλίχθηκε.

Αν ελεγχθεί η εικόνα των ομάδων από έναν όμιλο που στα ΜΜΕ του δεν βάζει καν το πρόγραμμα του OPEN και γενικά η Πράβντα προπαγανδίζει παιδικά μπροστά του, τα πράγματα μόνο ευοίωνα δεν είναι για το ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή, ο συνεταιρισμός της Λίγκας, παρακολουθεί αμήχανα στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας να διαπρέπουν, όπως τον Κωστάκη τον Καραπαπά που προσέφερε μία παγκόσμια πρώτη κάνοντας μπούλινγκ στον διαιτητή που κοιτούσε το VAR την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και αντί την επομένη να κληθούν για έκτακτο ΔΣ όλες οι ομάδες έτσι ώστε να σταθούν απέναντι σε αυτή τη γελοιότητα που προσβάλει το πυροβολημένο έτσι αλλιώς προϊόν, οι άλλες ομάδες βγάζουν τον σκασμό και ανέχονται αυτή την κατάσταση.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα για τον τόπο πλέον, όχι για το ποδόσφαιρο. Εμείς ήδη έχουμε πάρει τις αποστάσεις μας, το μένος της δικής μας κοινής γνώμης γίνεται ολοένα και πιο ακραίο, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το που θα καταλήξει.

Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στους πυρήνες των άλλων μεγάλων ομάδων αργά ή γρήγορα.

Δεν ξέρω που μπορεί να σταματήσει αυτή η ιστορία που ξεκίνησε από την ώρα που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση τον τόπο, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως παίζει με την φωτιά.

ΥΓ Βλέπω πως της μόδας στα δικά μας δρώμενα, είναι να κράζουμε τον Γιώργη. Εγώ παρότι γνωρίζω καλά πως δεν είμαι ο αγαπημένος του δημοσιογράφος και πιθανότατα ούτε θα γίνω, οφείλω να πω τα εξής. Πρώτον, αν κάποιος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι πιο στεναχωρημένος αυτή τη περίοδο που η ομάδα δεν μπήκε στην Ευρώπη, αυτός είναι ο Γιώργης.

Δεύτερον, καμία πρωτοβουλία δεν πήρε από μόνος του, πάντα ρωτάει τους εμπλεκόμενους προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και τσιφ σκάουτ για ότι πρέπει να κάνει. Αν δεν μπορούν να τον κατευθύνουν σωστά, ναι μεν φέρει ευθύνη αλλά φέρουν και όλοι οι άλλοι που κρύβονται πίσω από αυτόν. Ο λόγος που ήμουν έξαλλος με τον Μίχελ παλαιότερα, ήταν κυρίως αυτός.

Τρίτον, το ότι ο ασχολείται ο γιος του μεγαλομετόχου τόσο έντονα με το κλαμπ είναι ευλογία. Ας φροντίσουν αυτοί που είναι γύρω τους να τον εκπαιδεύσουν σωστά.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κουβάρι ξετυλίχτηκε
EVENTS