MENU

Ο Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ αποτελεί ένα από τα («βαρβάτα») ονόματα που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό – όπως αποκάλυψε το SDNA - απ΄την στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης διαγνώστηκε με ρήξη χιαστών και βγαίνει «off» για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, με θητεία σε Χέρτα Βερολίνου, Τότεναμ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζένοα, Μίλαν, Σάλκε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στο CV υπάρχει και η...χρυσόσκονη απ΄το εξάμηνο πέρασμά του στην Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν.

Στα 32 χρόνια του ψάχνει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, παρά το συμβόλαιο που τον «δένει» με την Σασουοόλο μέχρι το 2021 κι για αυτό άλλωστε έχει ανοιχτές τις (μεταγραφικές) κεραίες του.

Στην Ιταλία κυκλοφορεί πως η Φιορεντίνα, η Μπρέσια και η Μπεσίκτας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για λογαριασμό του.

Κάτι που σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν θα είναι μόνοι τους απ΄την στιγμή που αποφασίσουν να περάσουν στο…παρασύνθημα για τον Μπόατενγκ.

Ήδη υπάρχει κόσμος στο κυνήγι της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω χλεύασε δημοσίως τις κακές εμφανίσεις της Γκάνας στο Κόπα Άφρικα 2019, δηλώνοντας μάλιστα πως χωρίς τον ίδιο στη σύνθεσή της δεν θα μπορεί να κερδίσει τον τίτλο της διοργάνωσης.

Όσο για τα «θέλω» του Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ και τα χρήματα που αξιώνει για την υπογραφή συμβολαίου; Δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το κατά πόσον τώρα αυτά είναι ή όχι διαπραγματεύσιμα και μέχρι ποιο βαθμό, αυτό μπορεί κανείς να το μάθει μόνο αν μπει στη διαδικασία των συζητήσεων - παζαριών με τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Φυσικά υπάρχει στη…μέση και η Σασουόλο και το συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Τα χρήματα ωστόσο που θέλει το κλαμπ για την πώληση του Μπόατενγκ, καλύπτονται εύκολα απ' τους «μνηστήρες» του ποδοσφαιριστή.

Οι... μνηστήρες του Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ, τα «θέλω» του παίκτη και ο Ολυμπιακός