MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ακόμη ένας παίκτης από την πορτογαλική αγορά στο προσκήνιο της Ένωσης. Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνονται για την περίπτωση του Πορτογάλου -με βραζιλιάνικες ρίζες- εξτρέμ της Μπράγκα, Φάμπιο Σάντος Μάρτινς, σύμφωνα με την "Ώρα των σπορ".

Ο 25χρονος ακραίος αποτελεί "προϊόν" των ακαδημιών της Πόρτο, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2014 από τη Ντεσπορτίβο Άβες. Μετά την "γεμάτη" περσινή του σεζόν, την περασμένη χρονιά μέτρησε μόλις 11 ματς πρωταθλήματος (τα 2 βασικός) και 16 συνολικά με 1 γκολ και 1 ασίστ, καθώς μεταξύ άλλων ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς.

Η Μπράγκα, όπου δεσμεύεται ως το 2022, λέγεται ότι τον είχε κοστολογήσει πρόσφατα στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο για να ασχολείται η ΑΕΚ, προφανώς υπάρχει ρεαλιστική φόρμουλα απόκτησής του με δανεισμό κι οψιόν αγοράς. Να σημειωθεί ότι ο Μάρτινς ήταν στη λίστα της ΑΕΚ πριν από την έλευση του Καρντόσο.

https://www.youtube.com/embed/ome547DHu3U?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
https://www.youtube.com/embed/bCLylAmyO2s?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
ΑΕΚ: Ψάχνεται για τον Μάρτινς (vids)