MENU

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής (9/6 – 21:45) το Nations League με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ολλανδία.

Οι Ίβηρες και οι «οράνιε» θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της νεοσύστατης διοργάνωσης, υπό το βλέμμα (και) της πολυάριθμης αποστολής του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στις εξέδρες του «Ντραγκάο» προεξάρχοντος – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», συνοδευόμενος από την γενική διευθύντρια της πειραϊκής ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, καθώς και τους Γιάννη Βρέντζο και Φρανσουά Μοντεστό, θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ολλανδία.

Κι ασφαλώς ένα τέτοιο ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην έχει και μεταγραφικό χαρακτήρα.

Στο περιθώριο του τελικού του Nations League ο Μαρινάκης πρόκειται να΄χει συνάντηση με τον Πορτογάλο agent, Ζόρζε Μέντες, ενώ επαφές θα υπάρξουν και με άλλους μάνατζερ.

Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει στραμμένες σταθερά τις κεραίες του προς την πορτογαλική αγορά και αρκετοί παίκτες (Φερέιρα, Εντουάρντο κ.α.) από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου βρίσκονται αποθηκευμένοι στην ατζέντα του.

Το check in του Μαρινάκη στον τελικό του Nations League και το τετ α τετ με τον Ζόρζε Μέντες!