MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην διάρκεια της περσινής περιόδου, για να του «κλέψουν» τον τίτλο, χρειάστηκε να παίξει 10 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, να του αφαιρεθούν 9 βαθμοί, να φοβηθεί ο Ολυμπιακός να παίξει στην Τούμπα, να φύγει σαν τον κλέφτη η ΑΕΚ από την Τούμπα και να συμμαχήσουν το επιχειρηματικό – εκδοτικό – δημοσιογραφικό και πολιτικό λόμπι της χώρας.

Σε μια απόπειρα να πετύχουν και φέτος τον στόχο τους, τον ανάγκασαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 βαθμούς λιγότερους από τις υπόλοιπες ομάδες, επιστράτευσαν διαιτητικά σκουπίδια από Δανία και Νορβηγία ενώ οι ελληνες διαιτητές κλείνουν τα μάτια σε περιπτώσεις πέναλτι και οι βοηθοί ακυρώνουν πεντακάθαρα γκολ.

Το ενδεχόμενο να αποσπάσει ομάδα βαθμό από τον ΠΑΟΚ, γιορτάζεται ως τεράστια επιτυχία. Όπως ακριβώς έγινε το βράδυ της Κυριακής. Υποδοχή… ηρώων επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Αρη στην ομάδα τους έξω από το Χαριλάου. Τόσο μεγάλη επιτυχία θεώρησαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Φυσιολογική αντίδραση για μια νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα που την τελευταία εβδομάδα ζούσε υπό του φόβο ενός πιθανού αγωνιστικού διασυρμού στην Τούμπα.

Τόσο πολύ μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ. Αποτελεί πρώτη είδηση όταν δεν κερδίζει. Λογικό. Με τρεις ισοπαλίες (όλες με σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος του) και 19 νίκες σε 22 αγώνες, όπως και να το κάνουμε είναι είδηση όταν δεν κερδίζει ο Δικέφαλος.

Το πόσο πολύ μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ, είναι και η απάντηση στην ερώτηση… γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία εγκατάστασης του συστήματος VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαντάζεστε να είχαμε φέτος στο πρωτάθλημα VAR; Ο ΠΑΟΚ θα είχε 22 νίκες σε 22 αγώνες. Οσο για τους αντιπάλους του, ξέρουν καλά οι ίδιοι πόσο βαθμούς θα είχαν με VAR, σε σχέση με τους βαθμούς που έχουν σήμερα.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής, σαφώς και δεν ήταν καλή. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα παίζει στα… κόκκινα από πέρσι. Παίζει σε υψηλό αγωνιστικό τέμπο από τον περασμένο Νοέμβριο. Δικαιούται και μέτριες και κακές εμφανίσεις. Όπως επίσης δικαιούται να κερδίζει ακόμα και όταν δεν έχει την γνώριμη καλή απόδοση. Όπως θα κέρδιζε με άνεση τον Αρη αν ο Νορβηγός… Κομίνης χρησιμοποιούσε τις κίτρινες κάρτες για τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, έδειχνε την βούλα του πέναλτι στην διπλή ανατροπή του Μπίσεσβαρ πριν το τέλος του α΄ ημιχρόνου και ο βοηθός του ακύρωνε το οφ σάιντ γκολ του Βέλεθ.

Ψιλά γράμματα ε; ΟΚ, συνεχίζουμε. Ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πιο ανδρικό πρωτάθλημα όλων των εποχών κόντρα στους διαιτητές (Έλληνες και ξένους), και φυσικά κόντρα στις ομάδες που ξεπούλησαν την ιστορία τους για να γίνουν δορυφόροι. Οσα δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

ΥΓ Κακώς ξαφνιάστηκαν με την συμπεριφορά του Παντελίδη στην Τούμπα, Οι πράξεις των ανθρώπων έχουν σχέση με το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο τους και φυσικά με τις παραστάσεις τους.

ΥΓ 1 Α, να μην ξεχάσω τον Κατσουράνη. Ο αποτυχημένος βίος του μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας του σε συνδυασμό με την άρνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του δώσει τη θέση που τόσο ήθελε στην ομάδα, του δημιούργησε αγιάτρευτα κόμπλεξ.

Τόσο πολύ μεγάλωσες ρε ΠΑΟΚ;