MENU

Η αλήθεια είναι πως η πειραϊκή ομάδα πάλεψε ένα ολόκληρο μεταγραφικό καλοκαίρι για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ από την Ιντερνασιονάλ, αλλά έπεσε πάνω σε τοίχο.

Ως γνωστόν η βραζιλιάνικη ομάδα αξίωνε τον ουρανό με τα άστρα, προκειμένου να φορέσει την κορδέλα στον Μολέντο και να ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε κάνει πορεία πρωταθλητισμού και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Σάο Πάουλο έπειτα από 23 αγωνιστικές.

Ο Μολέντο μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ σερφάροντας κανείς στα ΜΜΕ στη χώρα της σάμπας, εύκολα θα διαπιστώσει πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος αμυντικός του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Έτσι άλλωστε δικαιολογούνται και οι «τσουχτερές» απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ για την πώληση των δικαιωμάτων ενός εκ των πολυτιμότερων παικτών της.

Όλα αυτά όμως, δεν αποδεικνύονται αρκετά για να αποσύρει ο Ολυμπιακός τις κεραίες του από τον Μολέντο. Κι ας το κρατήσουμε αυτό αποθηκευμένο στο μεταγραφικό μας δίσκο.

Στον Πειραιά εξακολουθούν να λαμβάνουν ολοκληρωμένο report για τις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου και θεωρούν πως τον προσεχή Γενάρη, θα έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα που θα χαμηλώνουν τον συντελεστή δυσκολίας στο project της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Κι αν στο ρόστερ των ερυθρόλευκων κυκλοφορούν τέσσερις στόπερ πρώτης γραμμής (Μεριά, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ) μέχρι το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Όλο και κάποιος αδύναμος (αγωνιστικός) κρίκος ή…περήφανη πώληση θα προκύψει εντός των «ερυθρόλευκων» τειχών, που θα ανοίξει για τα καλάμ ένα νέο γαϊτανάκι επαφών μεταξύ Ολυμπιακού και Ιντερνασιονάλ για τα πόδια του Μολέντο.

Είπαμε, εδώ υπάρχει ένας… έρωτας μεγάλος!

Έρωτας Ολυμπιακού για Μολέντο, νέο ραντεβού... προσεχώς!