MENU

Χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια κίνηση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους οπαδούς να έχουν πολλά παράπονα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και τους υπεύθυνους των μεταγραφών.

Πλέον, η Ένωση θα κοιτάξει μόνο αν υπάρξει μια αρκετά καλή περίπτωση από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τον Σεπτέμβριο με τον κόσμο να βγάζει την δυσαρέσκεια του στις επίσημες σελίδες της ομάδας στα social media.

Παρότι η ΑΕΚ προχώρησε στην προσθήκη αρκετών παικτών (αγόρασε τον Λιβάγια, πήρε τον Πέδρο Βίτορ και τον δάνεισε, συν τους Αλμπάνη, Γιαννιώτα, Γιαννίκογλου, Σβαρνά, Άλεφ, Οικονόμου, Πόνσε και Μπογέ), πήρε τον τίτλο μετά από δυο δεκαετίες ανομβρίας και προκρίθηκε έπειτα από 12 χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι φίλοι της Ένωσης «βράζουν» επειδή τα εκατομμύρια από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν αξιοποιήθηκαν σε μεταγραφές που θα καταστήσουν την ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση αλλά και στον εσωτερικό χώρο.

Η ΑΕΚ βέβαια έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και με το υπάρχον ρόστερ, καθώς με αυτό μπήκε στους «χρυσοφόρους ομίλους» και κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, ωστόσο σίγουρα οι απαιτήσεις στο Champions League είναι διαφορετικές.

Στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα στο facebook οι φίλοι της Ένωσης εκφράζουν τη δυσφορία τους επειδή η διοίκηση δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη με διασφαλισμένα παραπάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τα πιο ενδεικτικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο facebook που γράφουν μέχρι και... για μεταγραφή του Αγγελή από τον Αστέρα Ραχούλας.

* ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ, ΤΙΓΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤ.. Τι εννοείς δεν έγιναν μεταγραφές;

* Μεταγραφή τον Αγγελή από άνω ραχουλα

* Έπαθε Αλαφουζιτιδα

* ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ RELOAD ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΕΜ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΕ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠ ΤΟ UCL ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΧΤΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ FULL BACK ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ..

* Λίγο φιλότιμο ρε γι' αυτόν τον κόσμο που ακολουθεί από Γ εθνική και τον ξενερώνετε δεν έχετε; Ρε τα παραπάνω από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ να δίνατε ρε. Κι αυτά στην τσέπη; Κι αυτά; Η ομάδα φωνάζει για παίχτες. Ντροπή σας!

* Όταν όλοι κάνουν μεταγραφές κ εσύ μένεις στάσιμος ...ένα είναι σίγουρο οτι θα σε περάσουν ...τελικά αν δεν γίνει καμία μεταγραφή λυπάμαι αλλά πλέον είσαι πίσω... Πολύ πίσω απο τους άλλους

* Κατάφερες τίγρη να συσπειρώσεις όλο τον κόσμο της ΑΕΚ! Όλοι σε βρίζουν! Respect!

* Μου αρέσει που κοροϊδεύαμε τον χοντρό που έπαιρνε τα λεφτά του τσου λου και έκανε μεταγραφές της πλάκας. Τουλάχιστον αυτός έκανε μεταγραφές. Άσχετο η μαμά του Μοράν ξέρει ότι ο γιος της είναι ποδοσφαιριστής ή θα τον δει ξαφνικά στην τηλεόραση και θα πάθει εγκεφαλικό?

* Ένα πράγμα θα πειράξει τον Μελισσανίδη. Προτείνω κομμένο το τίγρης από δω & πέρα, όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να τον φωνάζουμε ΚΑΒΟΥΡΑ.

* Ρε μπαγασηδες αφού μας τρολαρετε που μας τρολαρετε ανακοινώστε Κλαους που είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά να είναι ολοκληρωμένο το τρολ.

* Παιδιά η ΑΕΚ πάνω απ' όλα. Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη εδώ που με έφτασε,αλλά με τσάμπα δε θα τη βγάλει άλλο. Και αυτό θα φανεί δυστυχώς στην πορεία. Πρέπει να ντρέπεται με τόσα λεφτά που δεν πήρε έναν παίχτη. Και μετά λεγαμε για τον Μαρινάκη. Τέλος από εδώ και πέρα τα ψέματα. Το γήπεδο ήταν δικαιολογία. Αλλά και τα λεφτά του τσουλου σου δικαιολογούσαν να πάρεις έναν παίχτη.

* Ντροπή ...μας τρέξατε στα διαρκείας με υποσχέσεις..ψιλο γαζι στους οπαδούς μηνες τώρα..δεν θα σας το συγχωρέσω πότε το σημερινό

* Είναι ντροπή να κοροϊδεύετε έτσι τον κόσμο που σας στηρίζει. Εσείς μπορεί να μην απαντάτε στα μηνύματα που σας γράφουμε, αλλά θα έπρεπε να τα λαμβάνετε υπόψη σας. Απόψε ξενερώσατε 2 εκ. κόσμο. Αυτά τα "δε μας βγήκαν οι δύο στόχοι που είχαμε και δεν παίρνουμε κανέναν" δεν τα λένε ούτε στα ερασιτεχνικά σωματεία. Κρίμα...

* Ντροπή σας να αφήσετε γυμνή την ομάδα με τόσα έσοδα...η ανίκανοι είστε η φραγκοφονιαδες.

* Ρε σεις γιατί φωνάζετε ολη μερα σημερα δεν ανανεωσε ο Μπακακης και ο Τσιντωτας???Δεν πηραμε και τον Γιαννωτα??Οποτε ολα κομπλε...................Δεν δαπανησαν λεφτα σε Λιβαγια και Αλμπανη???Απο τα 40-45 εκατομυρια που μπαινουν στα ταμεια χαλασε τα 5....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ???ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΤ???

* Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αυτός θα τσεπωνει 30.000.000 και εμείς θα πληρώνουμε να βλέπουμε Μοράν κλωναριδη.......

Θα πάμε σε 3 ματς CL χωρίς ζεστό φόρ,αφού ο Λιβαγια θα τιμωρηθεί.....

* Μπραβο στην ΠΑΕ..καταφερατε σε μια σουπερ χρονια μας με τσαμπιονς λιγκ ..πρωταθλητες ..και αντι να πεταμε στον ουρανο να μας ξενερωσετε..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και μονο..Απογοητευση..

* Νομίζω πως, εντελώς τυχαία, αυτές τις ημέρες θα κυριαρχήσουν ξανά οι ειδήσεις για την πρόοδο των έργων στη Φιλαδέλφεια.

* ΤΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!!

* Σήμερα μοραν Και στο επομενο παιχνιδι θα δουμε και αινταρεβιτς!Θα ερθει και ο ελευθερος κονε που θα ειναι ετοιμος το δεκεμβρη και ολα μπομπα!Γελαει ο κοσμος!

\
Δυσαρέσκεια του κόσμου της ΑΕΚ για τις (μη) μεταγραφές!