MENU

Είκοσι χρόνια το αίμα έρρεε ποτάμι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τις σφαγές και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα. Όποιος τολμούσε να καταγγείλει σε FIFA ή UEFA τα όργια που γίνονταν εδώ ή να στείλει έξω κανένα dvd με διαιτητικά χειρουργεία ή σκηνές βίας, άκουγε τον Ολυμπιακό να τον κατηγορεί ότι ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς!

Όποιος τολμούσε να ζητήσει ξένους διαιτητές για το ελληνικό πρωτάθλημα, άκουγε τον Ολυμπιακό να λέει «έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές» και πως αυτές οι ανοησίες δυσφημούν τη χώρα μας.

Τα μεγαλο-στελέχη της ΕΠΟ και τα φερέφωνά της περιόδου Σαρρή-Γκιρτζίκη δε, ψευδώς ισχυρίζονταν (όπως αποδείχτηκε) ότι ξένοι διαιτητές δεν μπορούν να έρθουν και πως το απαγορεύει η FIFA και η UEFA! Κοινοί ψεύτες και απατεώνες, μια συμμορία με κοινή γραμμή…

Από τον Νοέμβρη του 2016 που διορίστηκε η «Επιτροπή Εξομάλυνσης» και κυρίως από τον Αύγουστο του 2017 που εξελέγη η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά την τελευταία 20ετία έχασε κάθε έρεισμα και επιρροή στα κέντρα εξουσίας. Για πρώτη φορά από το 1997 και μετά, το ποδόσφαιρο δεν διοικούνταν από ανθρώπους που είχαν την «ερυθρόλευκη» στήριξη.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός έστειλε όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, όχι τέσσερις, αλλά… 11 επιστολές στην FIFA και την UEFA!

Τι καταγγέλλει με αυτές τις επιστολές; Μια σειρά από μύθους:

Λέει ότι η διαιτησία τον σφάζει, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε κάποια ματς, αλλά ευνοήθηκε σε άλλα, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα και παντού, με όλες τις ομάδες. Αλλά δεν του έχει ξανασυμβεί γι’ αυτό και ωρύεται.

Λέει ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ευνοούνται συστηματικά και σκανδαλωδώς από την διαιτησία, ενώ η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκαν σε κάποια ματς και αδικήθηκαν σε άλλα, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα και παντού, με όλες τις ομάδες. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει ξαναδεί την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν πού και πού κανένα σφύριγμα και του κακοφαίνεται.

Λέει ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κάνουν παντού επεισόδια και μένουν συνεχώς ατιμώρητοι, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε το πρωτάθλημα από δύο μηδενισμούς για συμπεριφορές των οπαδών του και των παραγόντων του και η ΑΕΚ ήταν εκείνη που έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που τιμωρήθηκε η έδρα της για απλό άναμμα καπνογόνων! Το μοναδικό αξιοπερίεργο και το οποίο αποτελεί και τον πραγματικό λόγο που χτυπιέται ο Ολυμπιακός, είναι ότι για πρώτη φορά τιμωρήθηκε και εκείνος για την συμπεριφορά των οπαδών του!

Λέει ότι η διοίκηση της ΕΠΟ και τα στελέχη της ΚΕΔ λειτουργούν μόνιμα σε βάρος του και σταθερά υπέρ των δύο «δικεφάλων». Η αλήθεια είναι ότι ΝΑΙ, η διοίκηση της ΕΠΟ είναι της επιρροής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αφού αυτές οι δύο ΠΑΕ την στήριξαν, όμως ούτε λειτούργησε μόνιμα σε βάρος του Ολυμπιακού, ούτε σταθερά υπέρ των δύο «δικεφάλων».

Αν ήταν έτσι, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να πηγαίνει κάθε εβδομάδα απολογούμενος στον αθλητικό δικαστή για δυσφήμιση του αθλήματος και δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά της ΕΠΟ και των διαιτητών και να του αφαιρούνται βαθμοί από τις συνεχείς υποτροπές (όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας). Κάτι που το ζητούσε επιτακτικά και η FIFA!

Όμως η «ελεγχόμενη» από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, ανέχτηκε τα διαγγέλματα του Σάββα, τις χυδαιολογίες του Καραπαπά, τις επιθέσεις Μαρινάκη και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με την ανοχή της και τις ισορροπίες που ήθελε να κρατήσει! Αγνοώντας και τις επιταγές της FIFA!

Αυτή είναι η αλήθεια για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού…

Υπάρχει, όμως, και μια άλλη αλήθεια: Ότι το κλάμα, η γκρίνια, οι καταγγελίες, ο θόρυβος και η τεχνητή ανακατωσούρα, έπιασε τόπο!

Για να πάψει να γκρινιάζει, έρχεται σήμερα η FIFA και κάνει ΟΛΑ τα χατίρια του Ολυμπιακού!

Ήθελε τρεις ξένους αρχιδιαιτητές; Στο τέλος του μήνα έρχεται και ο τρίτος!

Ήθελε ξένους διαιτητές; Απαιτήθηκε από την ΕΠΟ να προσθέσει στον κανονισμό διαιτησίας ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να σφυρίζουν και ξένοι διαιτητές!

Ήθελε «καπέλωμα» της διοίκησης και των στελεχών της ΕΠΟ; Έρχεται άμεσα ξένος υπερ-σύμβουλος!

Όλα τα χατίρια του Ολυμπιακού για να σταματήσει να φωνάζει! Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση των επιθυμιών του Ολυμπιακού με τις κινήσεις της FIFA!

Η FIFA, που απειλεί με GRexit και βάζει προαπαιτούμενα.

Και που καλά κάνει στην τελική!

Αλλά δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχνάμε: Για 20 χρόνια δεν είχαμε ακούσει ποτέ την φωνούλα της. Δεν βιώσαμε ποτέ την παρουσία της. Δεν την ξέραμε! Την ακούγαμε μόνο αν παρενέβαινε κανένας υπουργός στο αυτοδιοίκητο, ή ερχόταν κάποιο στέλεχός της για μπάνια στη Μύκονο…

Τώρα είναι σταθερά εδώ, επιβάλλοντας σκληρό μνημόνιο, με διαρκώς αυξανόμενη επιτροπεία!

Δεν φταίει όμως ο Ολυμπιακός… Ο Ολυμπιακός κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που πρέπει να κάνει, όντας ανίσχυρος και κομπάρσος των εξελίξεων, εδώ και ενάμισι χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ φταίνε!

Που για 20 χρόνια απολάμβαναν τον βιασμό και κοιτούσαν… τα αστέρια! Που 20 χρόνια έβγαζαν καμιά φωνούλα, έβγαζαν καμιά ανακανοινωσούλα και πάμε παρακάτω…

Ο Ολυμπιακός; Είπαμε: 11 επιστολές σε 9 μήνες! Παραδίδει μαθήματα για το πώς αποκτάς ρόλο, ενώ είσαι τελειωμένη υπόθεση...

Όταν η FIFA «δικαιώνει» το απύθμενο θράσος του Ολυμπιακού…