MENU

O Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε για το Σάββατο 27 Μαΐου Γενική Συνέλευση, όπου μεταξύ άλλων στα θέματα της ημερησίας διάταξης θα είναι και η έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναμένεται να φέρει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση ένα δεσμευτικό έγγραφο για το νέο γήπεδο, το οποίο θα δεσμεύει ουσιαστικά την οποιαδήποτε διοίκηση να συνεχίσει στην πορεία που έχει χαραχτεί για το νέο γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Η πρόθεση της διοίκησης του ΑΟ μεταφέρθηκε στα μέλη της ομάδας εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση. Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε αντιρρήσεις, τονίζοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει να μην υπάρξουν δεσμεύσεις για το γήπεδο, με τον Δημήτρη Μπαλτάκο να αναφέρει πως ο κ. Γιαννακόπουλος έχει συνταχθεί με το θέμα του γηπέδου στο Γουδή.

Έγγραφη δέσμευση για Γουδή φέρνει ο Ερασιτέχνης στη ΓΣ