Είναι έτσι κι αλλιώς ο σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» ο Πορτογάλος, ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Τορίνο παίρνοντας συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Άλλωστε, ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Ρονάλντο στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα χρόνια ήταν και το γεγονός ότι δεν έβλεπε αύξηση στο μισθό του, όπως επίμονα ζητούσε.
Από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο, «πέφτουμε» στα μόλις 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που θα λαμβάνει ο Ματάις Ντε Λιχτ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Τα ίδια χρήματα προβλέπει το συμβόλαιο του Γκονζάλο Ιγουαΐν, ενώ από 7 εκατομμύρια ευρώ παίρνουν ο Πάουλο Ντιμπάλα και ο Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος επίσης πήγε στο Τορίνο το φετινό καλοκαίρι.