MENU

Δεν είναι να πάρει φόρα κι η αγορά τον θυμάται ξανά. Και δεδομένα κατά πως φαίνεται, ο Κώστας Μήτρογλου έχει μπόλικη. Κάτι που αποδεικνύεται από το πόσες ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα της Φούλαμ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να… πτοούνται από τον δανεισμό του στη Μπενφίκα. Έπεσαν όμως στην… κέντα.

Οι Λουζιτανοί προνόησαν να «προστατευτούν» από το ενδεχόμενο να χάσουν τον «Μητρογκόλ» κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, βάζοντας σχετική ρήτρα στη συμφωνία με τους Λονδρέζους, οι οποίοι ανεξάρτητα του ύψους της (ενδεχόμενης) προσφοράς δεν θα μπορούσαν να «σπάσουν» τον δανεισμό του Ελληνα φουνταριστό μετά την 16η Ιανουαρίου!

Κι αν είχαν ευκαιρίες! Ναι, το ενδιαφέρον από Κίνα (για το οποίο έκαναν λόγο χτες τα πορτογαλικά media) και Σαουδική Αραβία υπήρξε, αλλά περιορίστηκε στα όρια του φιλολογικού αφού ούτε κατά διάνοια «συγκίνησε» τον Μήτρογλου.

Το σημαντικότερο όμως, και ενδεικτικό της πέρασης που ακόμη έχει ο Έλληνας επιθετικός, ήταν πως την τελευταία εβδομάδα, η Φούλαμ δέχτηκε δύο προτάσεις. Η πρώτη από τη Σουόνσι, και μάλιστα σε δύο… δόσεις, μια δηλαδή πριν την άφιξη του νέου προπονητή, Φραντσέσκο Γκουιντολίν και μια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κύκνων» από τον Ιταλό τεχνικό, αμφότερες ύψους 10 εκατ. ευρώ!

Ένα λιγότερο εκατομμύριο προσέφερε στους «κότατζερς» η Σαμπντόρια, η οποία αυτές τις ώρες διαπραγματεύεται την πώληση του αρχισκόρερ της, του Εντερ σε ομάδα της Πρέμιερσιπ (αλλά και την Ίντερ) και η οποία στράφηκε στην επιλογή του Μήτρογλου.

Υπήρξε και μια τρίτη προσφορά, ωστόσο όλες δεν είχαν τύχη αφού παρότι πιθανότατα να ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις της Φούλαμ, εντούτοις η προαναφερθείσα ρήτρα στη συμφωνία της με τη Μπενφίκα καθιστούσε απαγορευτικό οποιοδήποτε deal. Συνεπώς, ο «Mitrogolo» (όπως τον λένε στην Πορτογαλία) παραμένει Λισαβώνα.

Μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον…

«Άκυρο» σε Σουόνσι και Σαμπντόρια για Μήτρογλου!