MENU

Μια παλιά... γνώριμη αντιμετωπίζει απόψε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να υποδέχονται την Γκαμπάλα (21:30 – CosmoteSport1) από την οποία είχαν γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό πριν από δύο χρόνια.

Τα λάθη δεν πρέπει να επαναληφθούν σε καμία περίπτωση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ξέρει καλά. Όπως είπε και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί και να πάρει μια νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης προπονήθηκε κανονικά χθες και τέθηκε στα πλάνα του Ουζουνίδη, ενώ έτοιμος να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα είναι και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Αντίθετα οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ, Κολοβέτσιος, Μολέδο και Κουλιμπαλί, στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, από αριστερά ο Λουντ, από δεξιά ο Χατζηγιοβάνης και στην επίθεση ο Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς.

Οι Αζέροι δεν έχουν έρθει στην Αθήνα με σκοπό να κλειστούν στην άμυνα και όπως τόνισαν οι Άντι Χάλιντεϊ και Χάβι Ερνάντεθ στο SDNA θα βγουν μπροστά για να σημειώσουν ένα εκτός έδρας γκολ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Γκαμπάλα αναμένεται να αποτελείται από τους: Μπεζοτόσνι, Μπούλτχαους, Στάνκοβιτς, Βέρνιτουμπ, Γκουρμπάνοφ, Χάλιντεϊ, Όζομπιτς, Μάλον, Χουσεΐνοφ, Μονρόζ και Κονέ.

Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα: Βάζει τις βάσεις της πρόκρισης στη Λεωφόρο