Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για τον Αήττητο Σπάτων, σε βάρος του Καραβά... Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία που είχε να προηγηθεί στο 7΄ χάρη σε τέρμα του Κατσέρη.
Η ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα από το σημείο εκείνο και μετά είχαν σαν συνέπεια να αποχωρήσουν τραυματίες από το ματς οι Παναγόπουλος και Κατσέρης... Από την πλευρά του ο Καραβάς προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο οι όποιες προσπάθειες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα.
Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 88΄, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσικρικά, για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Βαγγέλης Τσιώλης): Διασσίνος, Στυλιανόπουλος, Γκρόσιος, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος (60′ λ.τ Τσικρικάς), Καλογεράς (58′ Ιωαννίδης), Καμινιώτης, Κατσέρης (65′ λ.τ Κριστιάν), Παπανικολάου, Πρέντι.
ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Κουτσίκος, Κανελλόπουλος, Ξυγκάκης (46′ Τσίνα), Φιαμέγκος, Βλάχος, Λάμπρου (46′ Κορνελάτος), Ψυχογιός (78′ Γκούμας), Παπαθανασίου (41′ Καρυτινός), Μαρούδας, Νικολόπουλος (65′ Αμαραντίφης), Νέρες.