MENU

Ντέρμπι ήτανε και πέρασε. Εμείς τουλάχιστον το ξεχάσαμε ήδη, για τους άλλους δεν εγγυάται κανείς αν κρίνουμε από το τι ακολούθησε. Σε κάθε περίπτωση… πρόβλημά τους, όπως επίσης και καλώς το πανηγύρισε όσο και όπως ήθελε ο Παναθηναϊκός. Δεν θα ποινικοποιήσουμε και τη χαρά ούτε και θα τους ρωτήσουμε. Εκτός κι αν εκείνοι δεν πανηγύρισαν το διπλό το 2010 που εν τέλει τους έβγαλε… 5ους. Τι όχι; 
 

Ερχεται και το ματσάκι με τα Γιάννινα, που είναι μεν σημαντικό γιατί διεκδικείς ΤΙΤΛΟ, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Με το ζόρι να το κάνουν ντέρμπι και να πάνε να μας πείσουν ότι η… παράγκα του Αλαφούζου κινεί τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν ντέρμπι ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να το δεις μέσα στο γήπεδο, τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και ιστορίες για αγρίους. 

Λες και φταίει ο Παναθηναϊκός για το βοσκοτόπι των Ζωσιμάδων. Ας το φτιάξουν να τελειώνει μια και καλή η ιστορία. Αλλιώς θα παίζουμε όπου κρίνει η ΕΠΟ. Όχι ο Παναθηναϊκός που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε και έχει με την Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ. Αντε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Ας παίξουμε λοιπόν όπου να ‘ναι. Και στου… Ρέντη αν χρειαστεί που το καλοκαίρι έκανε και προετοιμασία ο ΠΑΣ και τα γνωρίζει τα κατατόπια. Μόνο κάποια στιγμή ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ και να σταματήσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου και τα ψέματα. Το οποίο βεβαίως και δεν έχει αφετηρία τον ΠΑΣ, αφορμή βρήκαν. 

Να τελειώσουν τα ψέματα σαν αυτά που διακινούσαν  τα «κεντρικά» την περασμένη εβδομάδα και βάραγαν το ντέφι και οι υπόλοιποι. Ηξερε, μας είπαν, ο Παναθηναϊκός ότι δεν θα γίνει το ματς και άφησε στην Αθήνα να ξεκουραστούν 2-3  βασικοί. Τόσο πολύ το ήξερε που πλήρωσε από την τσέπη του ολόκληρο τσάρτερ για να γυρίσει η ομάδα και να μην ταλαιπωρηθεί πέρα από τον αγώνα που δεδομένα θα παίζαμε, αν τελικά δεν έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ο Παπαδόπουλος,. 

Τώρα πάλι παρόμοιο παραμυθάκι. Κανόνισε σου λένε ο Παναθηναϊκός με την… δική του ΕΠΟ (έλα… αυτό στον τόπο σου, το ακούσαμε κι αυτό) να παίξει στο Αγρίνιο, επειδή ξαναπαίζει για το πρωτάθλημα και θα μείνει εκεί να ξεκουραστεί. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η ομάδα θα γυρίσει καπάκι στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης, αλλά πες – πες κάτι θα μείνει.

Όπως και να ΄χει ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να μπει στο τριπάκι που πάνε να τον βάλουν. Τη δουλειά του να κάνει ΜΕΣΑ στο γήπεδο και όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ δυνατό το μομέντουμ που διανύουμε και εκεί πρέπει να πατήσει για να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή. Αν έλεγες πριν έρθει ο Μπόλονι ή μετά τις πρώτες μεγάλες φουρτούνες επί των ημερών του ότι πας να πάρεις το Κύπελλο και να βγεις δεύτερος θα έτρωγες γιαούρτια. Τώρα το λες και έχεις τα κότσια να το διεκδικήσεις. Να η ευκαιρία λοιπόν για να σώσεις για τα καλά τη χρονιά. Ας μην πάει χαμένη… 

ΥΓ: Ο τρόπος που πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι παίκτες που ΔΕΝ έπαιξαν δείχνει και με τη βούλα πως η μπόρα πέρασε μπροστά στο κοινό συμφέρον. 

ΥΓ1: Για να μην τρελαθούμε με το δήθεν μονότερμα. Περισσότερες ευκαιρίες έκανε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο ή ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Η φάση του Μασούρα δεν χάνεται ή αυτή του Μακέντα στο κενό τέρμα; Απλά τότε σας λέγανε για την καρδιά του πρωταθλητή και τώρα για τον τυχερό Παναθηναϊκό. Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Υ2: Όπως επίσης όποιος δεν κατάλαβε και μετά τη διακίνηση του σανού περί δύο πέναλτι από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους ψευτοαντικειμενικούς δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ. Εύχομαι να μην υπάρχει πια ούτε ένας Παναθηναϊκός που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι παίζεται αλλά και τι παιζόταν.

Βάλτε (τα) τώρα που γυρίζει…