Σερί ήταν και πάει. Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, ωστόσο αυτή τη φορά το «κυνήγησες» και εσύ. Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα του με τη Λαμία, «πνίγηκε» και εκνευρίστηκε με το αντιποδόσφαιρο του αντιπάλου και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς με τους οποίους θα μάζευε κι άλλο τη διαφορά από τους υπόλοιπους.
Σε κάθε περίπτωση και με βάση τη φόρμα και τον αέρα που είχε αποκτήσει η ομάδα η ισοπαλία απέναντι στη Λαμία συνιστά μεγάλη γκέλα και πισωγύρισμα για τους πράσινους. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να φτάσει κανείς στο συμπέρασμα ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, ίσως δε να μιλάμε και για τη χειρότερη επί των ημερών του Μπόλονι.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας (Βιγιαφάνες, Μαουρίσιο) ήταν εκτός κλίματος και κατώτεροι των περιστάσεων ενώ αυτή τη φορά ούτε και οι μικροί δεν μπόρεσαν να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη.
Ετσι οι πράσινοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να ψαλιδίσουν κι άλλο τη διαφορά και να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που έχουν δημιουργήσει. Σαφώς και είναι θέμα ότι δεν μπόρεσες να εκμεταλλευτείς την απώλεια του Αρη, από την άλλη όμως είναι και ευτυχές γεγονός καθώς παραμένεις σε απόσταση αναπνοής και μπορείς να το γυρίσεις.
Η Λαμία, αυτός ο κακός δαίμονας για το τριφύλλι μπλόκαρε πολύ καλά τους πράσινους, έκλεισε κάθε διάδρομο και ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καθαρή φάση. Ακόμη και στην επανάληψη όταν ο Μπόλονι έριξε στη μάχη τους «μεγάλους» δεν άλλαξαν και πολλά. Είχες μεν 2-3 καλές ευκαιρίες, η τύχη σου γύρισε την πλάτη αλλά για να τα λέμε όλα όπως μπορούσες να το πάρεις στο… μισό – μηδέν το ματς μπορούσες να το χάσεις κιόλας.
Θέλοντας και μη ο Παναθηναϊκός κοιτάει μπροστά. Εχει ήδη καταφέρει πολλά και ότι γράφει δεν ξεγράφει με μια ισοπαλία. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρει το ματς στο Περιστέρι και να πάει να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό δείχνοντας ότι η γκέλα με τη Λαμία ήταν απλά μια κακή στιγμή.
ΥΓ: Για τον Τζήλο τα έχουμε ξαναπεί. Είναι λεπτό και ανθρώπινο το θέμα και θέλει προσοχή. Ο άνθρωπος όμως ΑΚΟΜΑ δεν μπορεί. Ειναι επηρεασμένος και δεν τον κατηγορούμε. Ας κάτσει λίγο έξω να ξεκουραστεί και να ξεχαστεί. ΜΟΝΟΣ του το έληξε το ματς στο τελευταίο μισάωρο αφήνοντας τα καραγκιοζιλίκια των αντιπάλων που έπεφταν κάθε τρεις και λίγο λες και τους πυροβολούσαν...