MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Εθν.Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες»
13η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
2 2
Αστέρας Τρίπολης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Διαιτητης
  • Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοι
  • Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος
  • Σπυρίδων Βασιλόπουλος
Τεταρτος
  • Αριστείδης Βάτσιος
Σκορερς
  • 23' Γιώργος Παμλίδης
  • 86' Κριζμαν
Κιτρινες καρτες
  • 90+2' Λευτέρης Χουτεσιώτης
Κοκκινες καρτες
  • 54' Στέφανος Σιόντης
Σκορερς
  • 34' Χουάν Μουνάφο
  • 84' Λιουίς Φερνάντεθ
Κιτρινες καρτες
  • 46' Χοσέ Λιούις Βαλιέντε
  • 57' Χερόνιμο Μπαράλες
  • 85' Αλβαρες Φεντερίκο
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και με παίχτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 84ο λεπτό και κρατάει έναν πολύτιμο βαθμό. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων, έχει 13 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 17 βαθμούς σε 13 αγώνες. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με όρεξη να δημιουργήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στα πρώτα λεπτά να πατάει καλύτερα, ενώ ο Αστέρα προσπάθησε να βρει χώρους και χτυπήσει στην κόντρα. 

Με μια κόντρα η ομάδα της Τρίπολης, πλησίασε και το γκολ. Ο Μπαράλες τροφοδότησε έξυπνα τον Ριέρα που στο 17ο λεπτό με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Κρίζμαν να σπαταλάει σπουδαία ευκαιρία στο 20o λεπτό μετά από γύρισμα του Ελευθεριάδη. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε κεφάλι στο σκορ με τους Ελευθεριάδη, Κρίζμαν και Πίρσμαν να συνεργάζονται εξαιρετικά και τον Παμλίδη να σκοράρει από κοντά. 

Την απάντηση για τον Αστέρα είχε ο Μουνάφο που στο 33' μετά από κάθετη πάσα του Ριέρα που άνοιξε στα... δύο την άμυνα των γηπεδούχων έκανε το 1-1, στέλνοντας ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Στέφανος Σιόντης, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σίτο. 

Ο Αστέρας, παίζοντας με παίκτη παραπάνω επιχείρησε να γίνει αυτός που θα ελέγξει το παιχνίδι και θα απειλήσει. Ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε πράγματα στην σύνθεση της ομάδας, θέλοντας να δώσει ταχύτητα και να χτυπήσει ενδεχομένως στους κενούς χώρους που θα βρει. 

Το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα της Τρίπολης από το 54ο λεπτό κατάφερε να εκμεταλλευτεί στην πράξη ο Λουίς Φερνάντεθ στο 84ο λεπτό όταν, μετά από σέντρα του Άλβαρες πλάσαρε στον αέρα για το 1-2, με τον Χουτεσιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει. 

Ωστόσο ο ΠΑΣ δεν λύγισε και παρότι με παίχτη λιγότερο μετά από σέντρα του νεοεισελθόντα Σάλιακα και σουτ του Κρίζμαν έφερε το ματς στα ίσια. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85' Σάλιακας), Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (8' Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46΄ Λέο), Ελευθεριάδης (63' Παντελάκης), Παμλίδης (Λιάσος 63'), Κριζμάν

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Ιγκλέσιας (40΄ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (74 Φερνάντεθ), Σίτο (89' Καπίγια), Ρεγκίς (74' Τιλίκα), Μπαράλες

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13k3eli5wv&playlistId=v-c7yo5dxag2f5-sf

 

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-2