MENU

Σοκολατάκια, λουλουδάκια, αρκουδάκια, μπαλονάκια κι εκεί όπου τελειώνουν όλα τα –άκια, αρχίζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δε μπορεί να μην έχετε προσέξει όλο αυτό το κόκκινο που μας περιτριγυρίζει, λες και όλα βουτήχτηκαν σε βαφή αυγών «Ανατολή». Σε περίπτωση που δεν το έχετε υπόψη σας και σε περίπτωση που δεν έχετε πετύχει την – συγκινητική ομολογουμένως – διαφήμιση της Lacta, τότε να ας γλιτώσουμε από λίγη μουρμούρα και λίγη ζαλάδα και να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή, είναι η πολυλατρεμένη 14η Φεβρουαρίου. Η πιο αμήχανη μέρα του χρόνου!

Πιθανότατα, θα έχετε κάποιον να το γιορτάσετε. Αν δεν έχετε, όμως, το SDNA έχει για φέτος τη λύση. Κι αν δεν έχετε τον έρωτα τη ζωής σας, τότε σας έχουμε δέκα λόγους για τους οποίους στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να ερωτευτείς την Ειρήνη Μαρούπα! Ναι, μη διστάσεις…

1. Έχει μελετήσει τους Αρχαίους!

Είναι σαγηνευτικός ο άνθρωπος με γνώσεις. Να μπορείς να μιλήσεις μαζί του και να μην βαρεθείς μόλις συμπληρωθεί το μισάωρο στο πρώτο ραντεβού σας. Η Ειρήνη Μαρούπα είναι ο άνθρωπός σου. Και όπως το διατύπωσε – σχετικά με τον Τάκη Μπαλτάκο – στο Facebook, γνωρίζει και από ρητά!

«ΑΠΟΡΙΑ 1η.

Γνωρίζει με κάποιον τρόπο τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας;

Διάβασε κι ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία;

Πως εκφράζει επομένως ΓΝΩΜΗ με τέτοια βεβαιότητα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ;

Κάτι έλεγε ο Πλάτων σχετικά....»

2. Δε φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη της (αν έχουν γίνει)

Είναι γοητευτικός ο άνθρωπος που ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Είσαι, δηλαδή, πάλι σε εκείνο το πρώτο ραντεβού και τυγχάνει η παρέα σου να παραγγείλει λάθος πιάτο. Ε, πριν παραγγείλει και δεύτερο και σε καταχρεώσει (αν υποθέσουμε ότι κερνάς) ας έχει το θάρρος να αποδεχτεί το λάθος της. Η Ειρήνη Μαρούπα θα το κάνει. Κι αν πήρε ψάρι, ενώ κατά βάθος ήθελε κρέας, θα στο πει.

«Όλοι κάνουμε λάθη βέβαια, αλλά δεν αποκλείω να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ ή στα διοικητικά δικαστήρια, όπου γίνονται αναιρέσεις, αιτήσεις ακύρωσης και εκεί δεν θα ελέγξουν αυτά που ελέγξαμε εμείς, αλλά εάν το σκεπτικό μας έχει σωστή αιτιολόγηση. Η απόφαση της ΕΕΑ δεν θα ακυρωθεί, παρά μόνο εάν έγινε κάποιο τυπικό νομικό λάθος, που δεν το αποκλείω, γιατί έχω μεγάλη εμπειρία από τα δικαστήρια. Εμείς ελέγχουμε τη νομιμότητα όλων των διοικητικών πράξεων, όχι τη σκοπιμότητα…».

3. Παρακολουθεί ποδόσφαιρο!

Εντάξει, τώρα σε έριξε… Σκέψου να ξέρει και το οφσάιντ (το κανονικό, όχι αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος). Η Ειρήνη Μαρούπα σε αυτό το λίγο διάστημα που έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, έχει αποδείξει ότι το κατέχει το άθλημα. Όχι μόνο μπορείς να ονειρεύεσαι μια βραδιά Champions League μαζί της, αλλά μέχρι και Super League κάθεται και βλέπει! Αμέ! Τα φοράει τα παράσημα η γυναίκα…

«Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα».

4. Παρακολουθεί και βίαια αθλήματα!

Ναι, ναι, θα σου δώσω ένα δίκιο. Το ποδόσφαιρο για τη γυναίκα είναι σα τη δίαιτα ΚΕΤΟ, που κανείς δεν καταλαβαίνει, αλλά έχει και την περιέργεια να της δώσει μια ευκαιρία. Εκεί που πραγματικά θα σε εκπλήξει είναι με την τάση της να μη βρίσκει απωθητικά τα βίαια αθλήματα. Θες MMA, θες μποξ, θες ΜακΓκρέγκορ; Ό,τι θες, μπορείς να την Ειρήνη Μαρούπα να το παρακολουθήσεις και να τη δεις να τάσσεται υπέρ της βίας. Όπως είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να φάνε ξύλο. Όπου τους βρίσκει ο κόσμος να τους δίνει ξύλο, γιατί αλλιώς δε θα φοβηθούν και θα τα ψηφίσουν όλα. Είναι τομάρια».

5. Έχει ανήσυχο πολιτικό πνεύμα!

Αυτό τώρα μπορεί και να σε μπερδέψει λιγάκι. Όχι στο πρώτο ραντεβού, αλλά αν βγείτε με παρέα. Θα ξεκινήσει και θα κάθεται στο κέντρο. Μετά θα πάει δεξιά. Μετά πιο δεξιά. Μετά ακόμα πιο μακριά. Η Ειρήνη Μαρόπυα υπήρξε υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, παλαιότερα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ, υπήρξε μέλος του ΕΠΑΜ και σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές της τηλεοπτικές εμφανίσεις, η οποία συζητείται μέχρι σήμερα, είχε δώσει δίκιο στον Αρτέμη Σώρρα. Μα, πες μου: Είναι δυνατόν να βαρεθείς ποτέ μαζί της;

6. Μάχεται για την ισότητα των φύλων!

Ημέρες που είναι και εποχές που ζούμε, δε θα ήθελες τίποτα διαφορετικό. Μέχρι και στα Όσκαρ έχει ολόκληρη κοινωνική καμπάνια για την ισότητα των φύλων και τις γυναίκες που ήταν υποψήφιες σε μη κατεξοχήν γυναικεία κατηγορία, οπότε καλό είναι να την έχεις στο πλευρό σου. Η Ειρήνη Μαρούπα όχι μόνο μάχεται την ισότητα των φύλων, αλλά το προχωράει και σε στιλιστικό επίπεδο, το οποίο έτσι κι αλλιώς από τα ταγεράκια της, φαίνεται ότι το κατέχει!

«Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

7. Γνωρίζει πράγματα που δεν ξέρει κανείς άλλος!

Εδώ να δεις τι σου ‘χω. Το αλατοπίπερο στη βραδιά σου. Η Ειρήνη Μαρούπα δεν είναι η συνηθισμένη γυναίκα που θα ερωτευτείς και που θα βγάλεις για δείπνο. Ανάμεσα στις άλλες αρετές της, έχει και αποκλειστικές πληροφορίες, αποκλειστική γνώση πραγμάτων που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Γιατί πίστεψε με, θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό και δε θα διστάσει να σου τις αποκαλύψει:

«Ακούστε τι είναι ο κ. Τσίπρας, για να πέσει επιτέλους αυτή η μάσκα και να τραβηχτεί η κουρτίνα, ο κ. Τσίπρας από τα 20 του χρόνια παρακολουθείται από την ομάδα Στεφανή, του καθηγητή ψυχιάτρου της ψυχιατρικής Στεφανή. Πρώτα από τον πατέρα και τώρα από τον γιο. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή ο κ. Τσίπρας, δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό του να διευθετεί, παίρνει ψυχοφάρμακα και πάσχει από μία ασθένεια ψυχιατρική που λέγεται ψύχωση και νεύρωση. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι ενεργούμενες όπως και η Κυπριακή κυβέρνηση, ένας μέθυσος είναι ο Αναστασιάδης, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες. Όχι απλά μέθυσος, αλλά είναι αλκοολικός».

8. Στηρίζει την ελληνική τηλεόραση!

Να δεις που θα είναι και από τις πρώτες που έσπευσε να βάλει ξανά στο τηλεκοντρόλ το MEGA! Όλα καλά, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένας βαθμός δυσκολίας στον έρωτα, αλλιώς δεν είναι έρωτας. Εδώ σε θέλω κάβουρα… Πρόσεχε πολύ σε περίπτωση που σκεφτείς να τη βγάλεις στον κινηματογράφο. Πρόσεχε μην επιλέξεις ευρωπαϊκό σινεμά και πολύ περισσότερο πρόσεχε από ποια χώρα είναι η ταινία. Για τα «Παράσιτα» δεν ξέρουμε την άποψή της, αλλά για τον Τζαν Γιαμάν μπορούμε να τη φανταστούμε.

«Αυτή η καλή χώρα, οι καλοί γείτονες, η Τουρκία, που πάρα πολύ μας έχουν φυτέψει στο μυαλό, αυτά τα καλά κανάλια που παρακολουθούμε τα τουρκικά σήριαλ, ότι είμαστε καλά μαζί».

9. Καταπιάνεται με τα Εθνικά θέματα!

Λες να βρεις λίγο ακραίες τις απόψεις της; Έλα μωρέ, δε βαριέσαι! Ουδείς είναι τέλειος και στη χειρότερη των περιπτώσεων, άνοιξε διάλογο με το γκαρσόνι εκείνη την ώρα. Η Ειρήνη Μαρούπα έχει αχίλλειο πτέρνα και είναι το μόνο που την κάνει μια θνητή γυναίκα, αλλιώς θα ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Μπορεί να σου φανούν λίγο υπερβολικές οι απόψεις της, όμως υπάρχει πάντα η θετική πλευρά. Θα μάθεις τη λέξη «ψευτομουφτής». Ή και σκέτο το «μουφτής».

«Επέτρεψαν την τουρκική γλώσσα να διδάσκεται σε μειονοτικά σχολεία παρότι η μειονότητα είναι θρησκευτική και όχι εθνική, το κάθε μουσουλμανάκι επιδοτείται μέσω των ψευτομουφτήδων από το τουρκικό κράτος για να φοιτά σε τέτοια σχολεία, κατάργησαν τον διορισμό μουφτήδων από το ελληνικό κράτος και επέτρεψαν στους πράκτορες της Τουρκίας ψευτομουφτήδες να αναγορευθούν σε δικαστές επιβάλλοντας τον νόμο της Σαρίας».

10. Κάνει εκπληκτικά σχόλια στο tripadvisor!

Εδώ δώσε προσοχή: Επειδή δεν είναι τυχαία η γυναίκα, να είσαι σίγουρος ότι μετά το ραντεβού σας θα φροντίσει να σχολιάσει το εστιατόριο στο οποίο πήγατε για φαγητό. Το κάνει κατά κόρον και πρέπει να είναι από τους πιο συχνούς ταξιδιώτες/χρήστες του tripadvisor. Η εμπειρία είναι το παν και η Ειρήνη Μαρούπα γνωρίζει να αξιολογεί τα μέρη στα οποία πηγαίνει.

«Όπως δε κατετέθη εμφατικά το μέλος της Επιτροπής Ειρήνη Μαρούπα που πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα (αυτοψία) στη Ξάνθη για τη διακρίβωση της πραγματικότητας το ξενοδοχείο είναι άνευ οιασδήποτε ιδιαίτερης αξίας και ουδεμία συντήρηση εμφανίζεται να έχει γίνει από την αγορά του, σε αντίθεση με τις λοιπές γηπεδικές εγκαταστάσεις».

(Βρήκατε αυτό το σχόλιο χρήσιμο;)

10 λόγοι να ερωτευτείς τη Μαρούπα!