Άμεσα θέλει να κλείσει τον Αρντά Τουράν η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τον πάγκο της εθνικής, παρά το γεγονός ότι εκείνος ξεκαθάρισε ότι δεν θα αφήσει τη θέση του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 39χρονος τεχνικός, ωστόσο, είναι ο βασικός στόχος της TFF, με την Ομοσπονδία να είναι διατεθειμένη να του επιτρέψουν να παραμείνει παράλληλα και στον πάγκο της ουκρανικής ομάδας έως το καλοκαίρι του 2027.
Άνθρωποι της τουρκικής ομοσπονδίας φέρεται να βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο ώστε να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τον Τουράν. Η δημοσιογράφος Έλις Μπουσέ Αράτς σε ανάρτησή της στο X, έγραψε πως επίσημη αντιπροσωπεία της τουρκικής ομοσπονδίας έχει ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για τις τελικές επαφές με τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας.
Οι Τούρκοι θα παρακολουθήσουν το Σαχτάρ - ΑΕΚ την Τετάρτη και μετά το ματς με την Ένωση θα έχουν καθοριστική συνάντηση με τον Τουράν, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αξιωματούχος και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις στο Λονδίνο. Η καθοριστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα! Μετά τη λήξη του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει η τελική συνάντηση με τον Τουράν, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές σκοπεύουν να καταλήξουν σε συμφωνία και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία», αναφέρει η Έλις Μπουσέ Αράτς.
🚨 ÖZEL HABER | ARDA TURAN’DA GERİ SAYIM BAŞLADI! 🇹🇷 Daha önce TFF yetkilisi bir ismin Arda Turan ile görüşmek üzere Londra’ya gittiğini duyurmuştuk. Yeni gelişmeye göre, söz konusu yetkili isim ve beraberindeki heyet şu anda Londra’da temaslara başladı. Heyetin, çarşamba akşamı Shakhtar Donetsk’in AEK ile oynayacağı karşılaşmayı da tribünden takip etmesi bekleniyor. Kritik görüşme maçın ardından! Karşılaşma sonrasında Arda Turan ile nihai görüşmenin gerçekleştirilmesi ve tarafların anlaşmaya vararak sürece nokta koyması bekleniyor.
— Elis Buse Araç (@elisbusearac) October 12, 2026